Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pogledala učer Marleyja (midva in penzijonistični parček par vrstic nižje :D ). Razočarana :( .

Knigca mi je bla res prisrčna, simpatični opisi pasjih podvigou, zlo čustveni orisi staranja in trenutkou pred smrtjo, zaključek, po kermu obrišeš souzice in se nasmejiš. U filmu tega ni :| .

Sicer je use skp čist gledljivo (sploh, če se z zgodbo srečaš prvič), mi je tut jasno, da se 300 strani knjige ne da zajet u dve urci filma, ampak spuščeno je blo kr neki men osebno bistvenih trenutkou in dogodkou (na kere sm skos čakala, pa je blo prej konc), medtem ko so se določene scene, za zgodbo ne tok relevantne, mal zavlekle.

Jokala sm usen (ampak velik mnj intenziuno kt pr knjigi), u kotu učka sm vidla tut njega, kako sumljivo mežika in smrkne (on, k ob filmih res nikol ne joka), nasmejala sm se lih tko, kužati so bli cukri, Anistonka klasično simpatična, Wilson faca (mogoče zarad podobnosti z enim biušim :P ), presežkou pa žou nobenih.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Upsala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz sem se tudi jokala pri filmu Marley and me. :cry:

Antwone Fisher - za vse ljubitelje dram... Priporočam. 8/10
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Butterfly effect 3 -omg čista desetka! :eek:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Kaaaj? 3. obstaja? to morem videt.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Kaaaj? 3. obstaja? to morem videt.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Fast and Furious 4 - Super zgodba in odlična igralska ekipa. Ocena: 10/10
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

vicky christina barcelona si zasluži 9ko za žanr romantične zadeve.

http://www.imdb.com/title/tt0497465/
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mrs.lucy »

Pravkar sem gledala film The fashion in moram reči, da me je prijetno presenetil. Posnet je v Indiji in prikazuje uresničevanje sanj mladega dekleta, da bi postalo supermodel. Pri tem se spopada z alkoholom in drogami, dokler ji to ne spodnese tal pod nogami... No, raje si ga kar poglejte :) priporočam :) še posebej ljubiteljicam mode :wink:

9/10
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Yes man - 7/10. Ni me prepričal. Sicer lušna ideja, a slaba igra. Mogoče je kriva antipatija, ki jo gojim do Careya :D
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Se podpišem :D tudi meni Carrey ni všeč
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

How to lose a guy in 10 days - gledla sem v eno desto že pomojem :D , ampak še vedno ful dober film in vedno me nasmeji.Ocena: 10/10! :)
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Twilight - 5/10
Sploh me ni prepričal. Kot prvo sam film, potem pa igranje, omg :tot: Tista Bellina drža povešenih ust ceu film me je začela kmal živcirat. Fajn sem se pustila nasrat, da je to dober film.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Zdi se mi, da sm Hitre in drzne 4 že pokomentrirala, pa ne najdem posta?! Uglavnem, film je bil res 1A, kar sm tut prčakvala. Igralci itak prva liga, edino konec hmm... se ne morem odločit al mi je bil čist všeč al ne. Filmu dam 10/10.

Zdaj pa Dirka na zlato goro. Porazn film, mislim katastrofa od katastrofe. Glede na to, da je mel glavno vlogo Dwayne Johnson - The Rock, sem bla razočarana še 10× bolj (mislim, res nism prčakvala, da bojo njega vtaknal v tolk bedast film). Zgodba nikakva, kr neki, scene porazne, mislim... Ma ene stvari, ki bi jo pohvalila ne najdem. :? (Razn Dwayna, v kaki drugi vlogi sicer.) Absolutno -5/10. :x

P.S. Dol sm si potegnala Marley and me, ampak me je kr minal, ker sm prebrala par čustvenih komentarjev. Ne maram sluzastih filmov, jokat mi poleg itak tut po slučaju ne rata in zato mi bo pomojem še 3× bol bedn (filmov čustveno res ne zregistriram, tuki pa kot sm razumela, je to namen). Gledati ali ne gledati? :roll:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka_ glede marley and me ... sem ga včeraj gledala in moram rečti, da me ni posebej pritegnil (čustveno :D ) drugače pa če ne drugega... vsaj kuža je srčkan :D
Zaklenjeno