Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
anettecigarette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anettecigarette »

jaz hodim v LB studio v Trnovo, trnovska vrata in tam je res dobr za punce in fante. postriže te tko kot želiš in moja frizerka Petra je prva, ki dejansko ve, kaj pomeni to samo 1 cm(samo špičke) pa še drago ni!!
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

Jest bi pa prosila če mi katera priporoči frizerja na gorenjskem, v okolici jesenic, bleda ali radovljice. Pa po sprejemljivi ceni.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

jaz pa bi prosila za kakšna priporočila frizerjev v okolici MB ali Ptuja..mi je ta kamor hodim zdaj čist predraga :?
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

muffin napisal/-a:
evahunnie napisal/-a:
micamaca napisal/-a:eno vprašanje:
a kera pozna kšnga frizerja/ko v Lj ali okolici, k bi res dobr obvladal na blond farbat (pramene)... tko da pride ena lepa naravna blond vn, ne pa kšna peroksidna bela al pa pišančje rumena :help:

Jp, Joico v BTC-ju, hala a in pa Oz salon v Diamantu (tudi BTC).
Obvladajo! :D

Kašne so pa kej cene?

Odvisno kaj ti dela....niso ravno najnižje, js dam recimo za barvanje, striženje, obnovo las in fen frizuro okol 60 eur ;)
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Jaz bi pa nujno morala k frizerju, ampak sem včeraj klicala mojega in je čakalna doba 1,5 mesecev :eek: :eek: :eek: .Sej delata še drugi dve tam, kjer ne rabiš čakat,ampak on je postal ful zaželjen in bi res vsaka rada šla k njemu-tudi jaz,ampak valda ne morem zdaj tak dolgo čakat :? . Če bi to vedla, bi se pri zadnjem obisku že naročila za naprej.
Zdaj me pa zanima če je katera že bila v frizerske salonu NIK med Savskimi stolpnicami(Bežigrad) ali nasploh kje tu v bližini v kakem salonu? Ko mi je ful težko zdaj kar tak menjat frizerja,ampak moram it...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Še eno vprašanje: a ima katera kakšne izkušnje s Studiom 4 oz. bolj natančno Edijem, ki dela tam?
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Poison Girl napisal/-a:Hodim pa k Andreju (on je lastnik oz. njegova mami) na Ziherlovo v Trnovem. Mislim, da se imenuje Cesalnica las-mal staromodno ime pa vendar. :)

Moj se striže tam in je zadovoljen, jaz sem bila enkrat.
(s)mej se
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Inčaa napisal/-a:jaz pa bi prosila za kakšna priporočila frizerjev v okolici MB ali Ptuja..mi je ta kamor hodim zdaj čist predraga :?

Ptuj- mogoče salon Diva. Sem bila sicer do zdaj samo 1x tam (drgače sem tu v mb hodla) vendar so me postrigli čist tako kot sem hotela. Cene za žensko striženje imajo nekje od 21 do 25€(mislim da z pranjem glave in sušenjem). Za Mb pa nevem.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kje u LJ se da pocen pridet skoz pr striženju konic?
Pr moji frizerki pač ne :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

micamaca napisal/-a:^ Ful lepo barvo maš ja :ja: ... še posebi na unih slikcah kjer maš krajše lase... je pa odvisno zdaj kakšna je tvoja naravna barva in oz. na kakšno osnovo so ti delali pramene...

Jst mam namreč zdej pofarbane na tako oranžkasto temnejšo blond (podobno kot Yazmeen, mogoče še eno malenkost temnej), svojo naravno mam pa pepelnato svetlo rjavo.

Kam se pa to hodiš barvat?

Kuga?! Jst nism oranžna u glavo :cry:

:D
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

bo.
js zdej ze kako leto hodim v cut'n' go, kjer me za male pare čisto v redu postrižejo.
pa sm kr picajzlasta glede odvečnih laskov, simetrije in nasploh vsega.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ma men je pa zmer šlo na živce pri moji bivši frizerki, da sm jo mogla vedno prepričevat kako naj me ustriže in pobarva.
Js sm taka oseba, da mi učash na pamet pade in bi imela frizuro k je čisto nasprotje od sedanje itd... in pol sm najdla slikco, šla k frizerki in jo prepričevala, nakonc me je ostrigla po mojih željah (itq ji druzga ni preostal) in pol je rekla "oh madona kok ti paše, sploh namorm vrjet
No sj pol kmalu sm jo zamenjala, ker men se pa nubenga ne da prepričevt, še bolj pa zato ker itq plačam tko al pa drugač.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Yazmeen napisal/-a:Kuga?! Jst nism oranžna u glavo :cry:

:D

no no, sej ni tko hudo :D ... mal sm po kmečk napisala... če bi se frizersko strokovno izrazla bi napisala da je to temno ali celo srednje medeno blond barva... maš pa po sliki na avatarju sodeč čist podobno barvo kt jst do pred par mesci (zdej sm namreč že tko razfarbana in s pou metrskim narastkom, da mi kr slab rata k grem mim špegla)... tko da k vidm tvojo slikco mam zmer filing k da sebe od ozad slikano gledam ;D
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Js se ne pustim več pod škarje frizerk. Do sedaj so me vedno vse ali zafušale ali me hotele prepričati, da je nekaj moderno - vem, da ni moderno, če imam pol glave črne pol pa blond, če si me zafušala, lase zažgala, 10 cm preveč postrigla :evil: itd...
Odpor imam do frizerk in če plačam malo več €, zahtevam da me striže tip ali pa se ne grem strižt. Trenutno mi zelo sede Luka v Miču... Aleluja, dobro, da sem ga odkrila :)
Yammamai
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yammamai »

A ve katera za kakšen res dober frizerski salon za Bežigradom? No, drugače pa razmišljam tudi o salonu Cat, čeprav je daleč od mene (na Tacenski) in salonu Star. Katerega mi priporočate, glede na to, da imam trenutno blond pramene, a bi rada prešla na blond v celoti (ali z beljenjem ali prameni po celi glavi)? Kje so res strokovnjaki za barvanje in imajo tudi prijazen odnos do strank? :wink:
Odgovori