Frizer
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
muffin napisal/-a:evahunnie napisal/-a:micamaca napisal/-a:eno vprašanje:
a kera pozna kšnga frizerja/ko v Lj ali okolici, k bi res dobr obvladal na blond farbat (pramene)... tko da pride ena lepa naravna blond vn, ne pa kšna peroksidna bela al pa pišančje rumena
Jp, Joico v BTC-ju, hala a in pa Oz salon v Diamantu (tudi BTC).
Obvladajo!
Kašne so pa kej cene?
Odvisno kaj ti dela....niso ravno najnižje, js dam recimo za barvanje, striženje, obnovo las in fen frizuro okol 60 eur

Jaz bi pa nujno morala k frizerju, ampak sem včeraj klicala mojega in je čakalna doba 1,5 mesecev
.Sej delata še drugi dve tam, kjer ne rabiš čakat,ampak on je postal ful zaželjen in bi res vsaka rada šla k njemu-tudi jaz,ampak valda ne morem zdaj tak dolgo čakat
. Če bi to vedla, bi se pri zadnjem obisku že naročila za naprej.
Zdaj me pa zanima če je katera že bila v frizerske salonu NIK med Savskimi stolpnicami(Bežigrad) ali nasploh kje tu v bližini v kakem salonu? Ko mi je ful težko zdaj kar tak menjat frizerja,ampak moram it...

Zdaj me pa zanima če je katera že bila v frizerske salonu NIK med Savskimi stolpnicami(Bežigrad) ali nasploh kje tu v bližini v kakem salonu? Ko mi je ful težko zdaj kar tak menjat frizerja,ampak moram it...
Inčaa napisal/-a:jaz pa bi prosila za kakšna priporočila frizerjev v okolici MB ali Ptuja..mi je ta kamor hodim zdaj čist predraga
Ptuj- mogoče salon Diva. Sem bila sicer do zdaj samo 1x tam (drgače sem tu v mb hodla) vendar so me postrigli čist tako kot sem hotela. Cene za žensko striženje imajo nekje od 21 do 25€(mislim da z pranjem glave in sušenjem). Za Mb pa nevem.
micamaca napisal/-a:^ Ful lepo barvo maš ja... še posebi na unih slikcah kjer maš krajše lase... je pa odvisno zdaj kakšna je tvoja naravna barva in oz. na kakšno osnovo so ti delali pramene...
Jst mam namreč zdej pofarbane na tako oranžkasto temnejšo blond (podobno kot Yazmeen, mogoče še eno malenkost temnej), svojo naravno mam pa pepelnato svetlo rjavo.
Kam se pa to hodiš barvat?
Kuga?! Jst nism oranžna u glavo

...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
- Cosmopsiho
Ma men je pa zmer šlo na živce pri moji bivši frizerki, da sm jo mogla vedno prepričevat kako naj me ustriže in pobarva.
Js sm taka oseba, da mi učash na pamet pade in bi imela frizuro k je čisto nasprotje od sedanje itd... in pol sm najdla slikco, šla k frizerki in jo prepričevala, nakonc me je ostrigla po mojih željah (itq ji druzga ni preostal) in pol je rekla "oh madona kok ti paše, sploh namorm vrjet
No sj pol kmalu sm jo zamenjala, ker men se pa nubenga ne da prepričevt, še bolj pa zato ker itq plačam tko al pa drugač.
Js sm taka oseba, da mi učash na pamet pade in bi imela frizuro k je čisto nasprotje od sedanje itd... in pol sm najdla slikco, šla k frizerki in jo prepričevala, nakonc me je ostrigla po mojih željah (itq ji druzga ni preostal) in pol je rekla "oh madona kok ti paše, sploh namorm vrjet
No sj pol kmalu sm jo zamenjala, ker men se pa nubenga ne da prepričevt, še bolj pa zato ker itq plačam tko al pa drugač.
Yazmeen napisal/-a:Kuga?! Jst nism oranžna u glavo![]()
no no, sej ni tko hudo

The secret of success is consistency of purpose.
Js se ne pustim več pod škarje frizerk. Do sedaj so me vedno vse ali zafušale ali me hotele prepričati, da je nekaj moderno - vem, da ni moderno, če imam pol glave črne pol pa blond, če si me zafušala, lase zažgala, 10 cm preveč postrigla
itd...
Odpor imam do frizerk in če plačam malo več €, zahtevam da me striže tip ali pa se ne grem strižt. Trenutno mi zelo sede Luka v Miču... Aleluja, dobro, da sem ga odkrila

Odpor imam do frizerk in če plačam malo več €, zahtevam da me striže tip ali pa se ne grem strižt. Trenutno mi zelo sede Luka v Miču... Aleluja, dobro, da sem ga odkrila

A ve katera za kakšen res dober frizerski salon za Bežigradom? No, drugače pa razmišljam tudi o salonu Cat, čeprav je daleč od mene (na Tacenski) in salonu Star. Katerega mi priporočate, glede na to, da imam trenutno blond pramene, a bi rada prešla na blond v celoti (ali z beljenjem ali prameni po celi glavi)? Kje so res strokovnjaki za barvanje in imajo tudi prijazen odnos do strank?