Trenutek resnice (The Moment of Truth)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori

Ali bi se prijavili na oddajo Trenutek resnice?

zagotovo
2
2%
mogoče
1
1%
manj verjetno
14
15%
nikoli
68
75%
me ne zanima
3
3%
ne vem
3
3%

Skupaj glasov: 91

lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:glasswim:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Mah cela oddaja je nekam razvlečena, brez problema bi se dalo zraven zadremat. Tip je vsaj v mojih očeh izpadu totaln debil (prej mi je deloval skuliran star ata). Sploh pa ne vem kaj je s folku, da se na to prjavi-vsaj men ne bi blo fajn, ča bi cela slovenija vedla vse pikantne stvari o men, niti mi ni do tega da bi osramotila celo familijo zravn.
Mi je pa mal hecn kake stvari priznavajo, pol pa zaj* pri čist normalnih vprašanjih.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^ Mja sam nekatera uprašanja so res malo čudna oz se nanje težko odgovori samo z da ali ne... Nevem jst osebno nebi znala govorit npr na tistega ' ali vam je važno da ljudje mislijo da imate denar' :razz: Pač itak folk k me pozna ve da edino kar dobim so ostanki štipendije, po drugi strani pa tega navzven ne kažem (s tem da sem vedno urejena npr.) če kdo razume moj point? :D Pa še dosti je takih..
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Idiotizem.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

A je bla današnja oddaja vredna ogleda? :D :schaf:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Ne. Vprašanja so še vedno tako bedna. Mislim: "ali ste že kdaj seksali na kupu umazanih prtov?" Joj joj, beda! A lahko še bolj specifično, da ja vsi vemo, kakšen mora bit odgovor?! Sploh ne vem, zakaj sem še enkrat poskusila gledat, sicer ne v celoti, ampak vseeno.

Pa spet so dali netipično osebo! Same posebneže izbirajo. In ja, uaua, svingerca je....SO????? K da je Jonas s tem toplo vodo odkril... :wall:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

:lach: Slovenci smo taki zabačeni, nič velikega ne skrivamo. :twisted:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Skrivamo, skrivamo :)
Jaz imam par okostnjakov v omari, za katere ne želim, da se izve, ker bi bil nekdo lahko močno prizadet zaradi njih. Ampak tega me itak ne bi vprašali, ker ne bi imeli od kje izvedet zanje :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

No, včeraj pa sem gledala, ampak to se sami taki čudni prijavljajo. Žensko je bivši mož pretepal, ni se razumela s svojo mami (jo sovraži), je svingerca... Po eni strani se mi smili, ker je verjetno imela težko življenje.

Tam sta bila dva moška, en zdajšnji mož, kdo je bil pa tisti zraven? Ker nisem čisto od začetka gledala.

Ne vem, kaj jim šine v glavo, da se prijavijo na kaj takega. Verjetno samo denar.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

denar je sveta vladar :twisted:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pa je ta teta včeri dobila kej denarja? Lih tam vmes nisem gledala :D

Pa k bi blo vsaj velik denarja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ob oddaji nisem zdržala niti 10 minut. Tako kot v prvem delu sem tudi tokrat samo pogledala, da vidim kdo je na spovedniškem stolčku. Nič posebnega. Gre za ljudi, ki bi prodali lastno družino za denar. V tem primeru jim sicer ni treba, ker je dovolj, da širni Sloveniji "samo" razkrijejo največje pikantnosti iz svojega razuzdanega življenja in se zraven še bolno smejijo, kot da bi povedali ne vem kaj smešnega. :| Družinice pa pod reflektorji brišejo švic s čela, ker bodo zdaj vsi, zlasti sosedi, sodelavci, sošolci itd. izvedeli, kako (ne)popolna družina so bili ves ta čas. Po mojem mnenju bi si 50.000 € zaslužil tisti, ki bi z odgovori na vsa vprašanja dokazal, kako brezmadežen je in da je največ, kar je kdaj zagrešil, to, da je ubil muho. :D Tega več ni. Dandanes se prodaja sprevrženost in skozi to oddajo pravzaprav vidimo, koliko varanja, goljufij in drugega podobnega je med nami. :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

omg kera čudna baba :eek: kr neki se ves čas smeji sama sebi oz. svojim odgovorom, ki ubistvu sploh niso smešni :D
Let's swim to the moon .....
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ne, ženska ni dobila nič denarja. Mislim, da ne no. Sej ne vem čist ta pravila. A če ne prideš do konca, ne dobiš nič? :?
Zataknilo se je pri vprašanju ali je kdaj zaigrala orgazem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ko enkrat narobe odgovoriš, izpadeš in ne dobiš nič. Moraš pred vprašanjem odnehat in dobiš toliko denarja, na kateri stopnji si.

Haha, pri kermu vprašanju izpadla--- a je odgovorila ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori