Trenutek resnice (The Moment of Truth)
Mah cela oddaja je nekam razvlečena, brez problema bi se dalo zraven zadremat. Tip je vsaj v mojih očeh izpadu totaln debil (prej mi je deloval skuliran star ata). Sploh pa ne vem kaj je s folku, da se na to prjavi-vsaj men ne bi blo fajn, ča bi cela slovenija vedla vse pikantne stvari o men, niti mi ni do tega da bi osramotila celo familijo zravn.
Mi je pa mal hecn kake stvari priznavajo, pol pa zaj* pri čist normalnih vprašanjih.
Mi je pa mal hecn kake stvari priznavajo, pol pa zaj* pri čist normalnih vprašanjih.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
^ Mja sam nekatera uprašanja so res malo čudna oz se nanje težko odgovori samo z da ali ne... Nevem jst osebno nebi znala govorit npr na tistega ' ali vam je važno da ljudje mislijo da imate denar'
Pač itak folk k me pozna ve da edino kar dobim so ostanki štipendije, po drugi strani pa tega navzven ne kažem (s tem da sem vedno urejena npr.) če kdo razume moj point?
Pa še dosti je takih..

Ne. Vprašanja so še vedno tako bedna. Mislim: "ali ste že kdaj seksali na kupu umazanih prtov?" Joj joj, beda! A lahko še bolj specifično, da ja vsi vemo, kakšen mora bit odgovor?! Sploh ne vem, zakaj sem še enkrat poskusila gledat, sicer ne v celoti, ampak vseeno.
Pa spet so dali netipično osebo! Same posebneže izbirajo. In ja, uaua, svingerca je....SO????? K da je Jonas s tem toplo vodo odkril...
Pa spet so dali netipično osebo! Same posebneže izbirajo. In ja, uaua, svingerca je....SO????? K da je Jonas s tem toplo vodo odkril...

No, včeraj pa sem gledala, ampak to se sami taki čudni prijavljajo. Žensko je bivši mož pretepal, ni se razumela s svojo mami (jo sovraži), je svingerca... Po eni strani se mi smili, ker je verjetno imela težko življenje.
Tam sta bila dva moška, en zdajšnji mož, kdo je bil pa tisti zraven? Ker nisem čisto od začetka gledala.
Ne vem, kaj jim šine v glavo, da se prijavijo na kaj takega. Verjetno samo denar.
Tam sta bila dva moška, en zdajšnji mož, kdo je bil pa tisti zraven? Ker nisem čisto od začetka gledala.
Ne vem, kaj jim šine v glavo, da se prijavijo na kaj takega. Verjetno samo denar.
-
- Cosmopsiho
Ob oddaji nisem zdržala niti 10 minut. Tako kot v prvem delu sem tudi tokrat samo pogledala, da vidim kdo je na spovedniškem stolčku. Nič posebnega. Gre za ljudi, ki bi prodali lastno družino za denar. V tem primeru jim sicer ni treba, ker je dovolj, da širni Sloveniji "samo" razkrijejo največje pikantnosti iz svojega razuzdanega življenja in se zraven še bolno smejijo, kot da bi povedali ne vem kaj smešnega.
Družinice pa pod reflektorji brišejo švic s čela, ker bodo zdaj vsi, zlasti sosedi, sodelavci, sošolci itd. izvedeli, kako (ne)popolna družina so bili ves ta čas. Po mojem mnenju bi si 50.000 € zaslužil tisti, ki bi z odgovori na vsa vprašanja dokazal, kako brezmadežen je in da je največ, kar je kdaj zagrešil, to, da je ubil muho.
Tega več ni. Dandanes se prodaja sprevrženost in skozi to oddajo pravzaprav vidimo, koliko varanja, goljufij in drugega podobnega je med nami. 

Ko enkrat narobe odgovoriš, izpadeš in ne dobiš nič. Moraš pred vprašanjem odnehat in dobiš toliko denarja, na kateri stopnji si.
Haha, pri kermu vprašanju izpadla--- a je odgovorila ne?
Haha, pri kermu vprašanju izpadla--- a je odgovorila ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.