Trenutek resnice (The Moment of Truth)
Trenutek resnice (The Moment of Truth)

Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- positive vibration
- Cosmofrik
Sicer pa, vsak se prijavi prostovoljno, pa naj pol sam nosi posledice.
Tako je.
Baje da se temeljito pripravijo na vsakega tekmovalca. Poizvejo vse o njegovem življenju, vse tiste "sladke" zadeve, natančno izprašajo sorodnike, partnerje, prijatelje, znance...tako da te potem res lahko sprašujejo najbolj sočna vprašanja.
Saj ti odgovarjaš res samo z "da" ali "ne"...ampak to je res jeb** da al ne

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Par primerov vprašanj:
- ali ste kdaj mnenja, da si zaslužite boljšega partnerja...
- ali ste kdaj e pomislili na ločitev
- ste kdaj masturburali v službi
- če bi bila vaša mama na neozdravljivo bolna, bi ji pomagali da umre, če bi vas to prosila
- ste kdaj uporabili vaše politične veze in/ali poznanstva da ste nekomu pomagali do službe
- bi privolili v trojček z vašo ženo in njeno najboljšo prijateljico
- ali ste kdaj razmišljali o tem kako boste po smrti očeta spodbijali njegovo oporoko, s katero vas je razdedinil?
- če zanosite s trenutnim partnerjem, bi obdržali otroka?
- želite, da vaša hči prekine zvezo s sedanjim fantom?
- ste v seksu z vašim partnerjem popolnom zadovoljeni?
- ipd ipd.
Skratka, kdor gre na to oddajo, naj se pač zaveda da ni tako nedolžna. V oddaji so seveda prisotni tvoji bližnji, ponavadi starši in partner skor obvezno. Še noben pa baje ni prišel do konca, do glavne nagrade.
- ali ste kdaj mnenja, da si zaslužite boljšega partnerja...
- ali ste kdaj e pomislili na ločitev
- ste kdaj masturburali v službi
- če bi bila vaša mama na neozdravljivo bolna, bi ji pomagali da umre, če bi vas to prosila
- ste kdaj uporabili vaše politične veze in/ali poznanstva da ste nekomu pomagali do službe
- bi privolili v trojček z vašo ženo in njeno najboljšo prijateljico
- ali ste kdaj razmišljali o tem kako boste po smrti očeta spodbijali njegovo oporoko, s katero vas je razdedinil?
- če zanosite s trenutnim partnerjem, bi obdržali otroka?
- želite, da vaša hči prekine zvezo s sedanjim fantom?
- ste v seksu z vašim partnerjem popolnom zadovoljeni?
- ipd ipd.
Skratka, kdor gre na to oddajo, naj se pač zaveda da ni tako nedolžna. V oddaji so seveda prisotni tvoji bližnji, ponavadi starši in partner skor obvezno. Še noben pa baje ni prišel do konca, do glavne nagrade.
Meni se tekmovalci čisto nič ne smilijo. Sem proti prisilnim poligrafskim testom (recimo v kazenskem postopku, pri intervjuju za službo,...), če se pa nekdo sam odloči, da se bo temu podvrgel in je vnaprej seznanjem s tipom vprašanj, si pa čisto sam nakoplje drek na glavo.
In prijavilo se je (mislim da) 1600 ljudi. 1600 ljudi je pripravljenih javno govorit o svoji zasebnosti in hkrati neizogibno tudi zasebnosti svoje žene, otrok,... za denar. Meni to precej več pove o sodelujočih kot pa o ustvarjalcih oddaje.
Jaz se na to ne bi prijavljala. Že itak nisem ravno zagovornik popolne iskrenosti, sploh pa ne pred očmi javnosti.
In prijavilo se je (mislim da) 1600 ljudi. 1600 ljudi je pripravljenih javno govorit o svoji zasebnosti in hkrati neizogibno tudi zasebnosti svoje žene, otrok,... za denar. Meni to precej več pove o sodelujočih kot pa o ustvarjalcih oddaje.
Jaz se na to ne bi prijavljala. Že itak nisem ravno zagovornik popolne iskrenosti, sploh pa ne pred očmi javnosti.
Lahko je še tako butasta oddaja, jaz bom prvo oddajo gledala zagotovo, ker tolko pa imam firbca v sebi, da me zanima, kako bodo to izvedli in kaj bodo sploh spraševali.
Saj nismo nikoli rekli, da sem nam kdo smili, nasprotno, itak se prostovoljno prijavijo. Tista vprašanja sem pa napisala zato, da se vidi pravzaprav, kako daleč gredo za gledanost.
Saj nismo nikoli rekli, da sem nam kdo smili, nasprotno, itak se prostovoljno prijavijo. Tista vprašanja sem pa napisala zato, da se vidi pravzaprav, kako daleč gredo za gledanost.
Jst bi se (za mal zadrege in švicanja) dala prklopt, če bi odstranl dejaunik predvajanja na teveju; se prau, upala bi se "razgalit" pred partnerjem, starši, sorodniki, prjatli, šefom, nikakor pa svoje intime ne bi želela delit s celo državo.
Ne rečem, da me uprašnja ne bi spraula u zadrego, ampak strahu, da bi izpadla "bolani freak", pa nimam. Kar se trenutno spomnem, me "žul" sam ena skriunost, za kero mi ne bi blo usen, če bi jo nekdo zvedu, ni pa ničesar, kar bi razdrl dosedanje odnose z meni bližnjimi.
Ne rečem, da me uprašnja ne bi spraula u zadrego, ampak strahu, da bi izpadla "bolani freak", pa nimam. Kar se trenutno spomnem, me "žul" sam ena skriunost, za kero mi ne bi blo usen, če bi jo nekdo zvedu, ni pa ničesar, kar bi razdrl dosedanje odnose z meni bližnjimi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...