Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz sem jih sedaj nehala jemati. Ker imam le še tako majhno možnosti, da ga dobim nazaj, ker sem se zaradi tabletk popolnoma spremenila.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

**medyka** napisal/-a:Jaz sem jih sedaj nehala jemati. Ker imam le še tako majhno možnosti, da ga dobim nazaj, ker sem se zaradi tabletk popolnoma spremenila.

Dobiš nazaj koga ali kaj?
Sicer tvoja odločitev, ampak mogoče bi po mesecu ali dveh težave izginile, ko bi se telo navadilo na jemanje.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz mam pa že 8 mesecev yasminelle, pa so mi vredu.. edini stranski učinek je da mam večje prsi, pa kar nekam napihnjene se mi zdijo, in pred menstruacijo me kar mal bolijo :nixweiss: Vem da naj bi bil to normalno, ampak kaj bo ko bom nehala jemat tablete? Mal me je strah da bom mela potem čudne prsi (ker so se mi povečale za celo košarico, in potem če se bodo kar naenkrat zmanjšale bodo čudne oblike a ne?)

Ma katera podobne "težave"?
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

pr men so se pa prsi povečale (res opazno!) po kakšnih 3 mescih jemanja (so me pa tut bolele tku na dotik, po moje ene 2-3 mesce, pol je minilo), sam so se pol čez nekej cajta spet zmanjšale na "običajno" velikost.
..tko da po moje če se ti bodo zmanjšale, ne bodo nč čudne oblike..pač mal manjše kot so zdej.. (upam in želim ti da se ti to ne zgodi.. :D )
_babika
Sramežljivka
Sramežljivka

tabletke

Neprebrana objava Napisal/-a _babika »

mene pa zanima če je kaj narobe če od vsega začetka jem iste tabletke, imam namreč logest in jih jem že od leta 2004 (mislim da)? bi mogla mogoče rečt ginekologinji za spremembo ali to predlaga ona sama?
aja, pa po kolkem času bi naj mela pavzo? pravijo da po nekaj letih moreš eno leto med pavze pa ne vem če je to res in po kolkih letih?

hvala*
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Če ti tabletke ustrezajo, ne vidim nobenega problema v tem, da imaš skos enake. :)
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nadya »

A katera ve če lahko KT začneš jemati 4 dan od začetka menstruacije?
Jst sem nekje prebrala da lahko največ 5 dni po menstruaciji.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, mislim da lahko. Samo da je prve par dni priporočljiva dodatna zaščita. Sicer pa v navodilih vse piše :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Jaz jih nisem začela jesti na 1. dan mestruacije, ker je takrat že nekaj mesecev nisem imela. Dodatno zaščito pa je ginekolog svetoval za cel prvi mesec oz. do druge škatlice pač.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: tabletke

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

_babika napisal/-a:mene pa zanima če je kaj narobe če od vsega začetka jem iste tabletke, imam namreč logest in jih jem že od leta 2004 (mislim da)? bi mogla mogoče rečt ginekologinji za spremembo ali to predlaga ona sama?
aja, pa po kolkem času bi naj mela pavzo? pravijo da po nekaj letih moreš eno leto med pavze pa ne vem če je to res in po kolkih letih?

hvala*

Ne, ni potrebno met kakršnekoli pavze. Sm že parkrat prašala gin. pa je rekla, da pr teh tanovih KT tega ni treba delat. Če ti torej Logest ustrezajo, ne delaj đumbusa :razz:
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

a so yaz že na zeleni listi?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^yaz? a to je kej novga...a kšne yasminelle?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

kao yasminelle, samo je drugačen režim jemanja in bi naj blo manj stranskih učinkov. doza pa ista kot yasminelle
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^a bi mi lohka prosim povedala več, če se ti da :) ker mene pol to tut zanima če ma manj stranskih učinkov. sicer s temile nimam niti ene negativne za rečt, ampak nikol se ne ve kaj prinese čas!
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

jaz jih še nisem probala, sem pa slišala za njih. tak da z moje strani baba čula-baba rekla, bi naj zmanjševale str. učinke, samo če jih nimaš tak ni kaj za bat! :)
Zaklenjeno