Kontracepcijske tabletke
- **medyka**
- Komunikatorka
Jaz mam pa že 8 mesecev yasminelle, pa so mi vredu.. edini stranski učinek je da mam večje prsi, pa kar nekam napihnjene se mi zdijo, in pred menstruacijo me kar mal bolijo
Vem da naj bi bil to normalno, ampak kaj bo ko bom nehala jemat tablete? Mal me je strah da bom mela potem čudne prsi (ker so se mi povečale za celo košarico, in potem če se bodo kar naenkrat zmanjšale bodo čudne oblike a ne?)
Ma katera podobne "težave"?

Ma katera podobne "težave"?
pr men so se pa prsi povečale (res opazno!) po kakšnih 3 mescih jemanja (so me pa tut bolele tku na dotik, po moje ene 2-3 mesce, pol je minilo), sam so se pol čez nekej cajta spet zmanjšale na "običajno" velikost.
..tko da po moje če se ti bodo zmanjšale, ne bodo nč čudne oblike..pač mal manjše kot so zdej.. (upam in želim ti da se ti to ne zgodi..
)
..tko da po moje če se ti bodo zmanjšale, ne bodo nč čudne oblike..pač mal manjše kot so zdej.. (upam in želim ti da se ti to ne zgodi..

tabletke
mene pa zanima če je kaj narobe če od vsega začetka jem iste tabletke, imam namreč logest in jih jem že od leta 2004 (mislim da)? bi mogla mogoče rečt ginekologinji za spremembo ali to predlaga ona sama?
aja, pa po kolkem času bi naj mela pavzo? pravijo da po nekaj letih moreš eno leto med pavze pa ne vem če je to res in po kolkih letih?
hvala*
aja, pa po kolkem času bi naj mela pavzo? pravijo da po nekaj letih moreš eno leto med pavze pa ne vem če je to res in po kolkih letih?
hvala*
Re: tabletke
_babika napisal/-a:mene pa zanima če je kaj narobe če od vsega začetka jem iste tabletke, imam namreč logest in jih jem že od leta 2004 (mislim da)? bi mogla mogoče rečt ginekologinji za spremembo ali to predlaga ona sama?
hvala*
Ne, ni potrebno met kakršnekoli pavze. Sm že parkrat prašala gin. pa je rekla, da pr teh tanovih KT tega ni treba delat. Če ti torej Logest ustrezajo, ne delaj đumbusa

- razmazena_maca
- Debatorica
- razmazena_maca
- Debatorica
- razmazena_maca
- Debatorica