Nimam pa rada piščanca v sladko-kisli omaki. Bljak to mi pa res ne gre skupaj. Ali pa juho na sečuanski način...tega ne spravim vase.
Doma si ne pripravljam te kitajske hrane, ker sem itak tolikokrat v restavraciji, da mam dovolj

Lejla86 napisal/-a:Zlata ribica v Retečah je zakon!!! Midva z dragim sva redni stranki. Sva mela obdobje, ko sva bla po dvakrat na teden tam
...
Doma sem pa tud že nardila piščanca v sladko-kisli omaki...pa spomladanske zavitke... Pa tud če delam kosilo za naju, ponavad nardim tko, da meso pa zelenjavo delam v isti ponvi pa potem uporabim take začimbe, da pride mal bolj okus, ki vleče na kitajsko (soja, sladko-pekoča omaka,...).
*mala* napisal/-a:Večinoma pa jem govedino- njami. Najraje z črnimi gobami in šampinjoni ali pa na mongolski način.
KiLLyKa napisal/-a:Ja v Kamniku je ful dobr pa v Kranju mi je super tudPonavad kr v te2 hodva