Kitajska kuhinja
Kitajska kuhinja
Kakšna se vam zdi kitajska hrana?Pripravite tudi same kdaj kaj doma?Jaz sem poskusila,pa se mi zdi daleč od tistega,kar jem v restavraciji.
Zanima me tudi,če katera pozna recept za kislo-pekočo juho,ki jo dobiš pri njih.Ta je na nek gost način sluzasta in nevem,s čim jo zgostijo in okisajo?
Kaj najpogosteje naročite v kitajski restavraciji?
Zanima me tudi,če katera pozna recept za kislo-pekočo juho,ki jo dobiš pri njih.Ta je na nek gost način sluzasta in nevem,s čim jo zgostijo in okisajo?
Kaj najpogosteje naročite v kitajski restavraciji?
js ful velik delam kitajsko hrano, kupiš zelenjavo in piščanca, vržeš v vok in malo sojine omakce pa je
ful jo rada jem, vso azijsko, ne sam kitajsko, največkrat pa naročim sladko kisli piščanec in spomladanske zavitke
nimam pojma kako se ta juha nardi, sem pa prepričana da če malo poguglaš najdeš recept

nimam pojma kako se ta juha nardi, sem pa prepričana da če malo poguglaš najdeš recept

- **medyka**
- Komunikatorka
**medyka** napisal/-a:najraje imam spomladanske zavitke in piščanca na vse načine. Kaj drugega še nisem poskusla.
uf, jst sm probala tam že svega i svašta

Let's swim to the moon .....
-
- Kofetarica
Uh, js pa ne maram kitajske.
Ko sm bla prvič v kitajski restavraciji, sm rekla da nikol več ne grem, pa sm vseen šla še 1x in upala da bom mela več sreče pri izbiri hrane, pa je nism mela, ampak vseen šla pol še tretjič, zdej pa definitivno v življenju več ne grem tja.
Vsakič ko sm tam jedla, mi je blo cel dan tk grozn slabo, razn tega mi je pa hrana res ogabna, prav smrdi mi in ne morm tistga jest (sm pa vedno naročila vegeterijanski meni, ker ne jem mesa, tk da nism mela nevemkakšne izbire, pa tud riža nimam preveč rada, tk da ...). No go za mene.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine