Nimam pa rada piščanca v sladko-kisli omaki. Bljak to mi pa res ne gre skupaj. Ali pa juho na sečuanski način...tega ne spravim vase.
Doma si ne pripravljam te kitajske hrane, ker sem itak tolikokrat v restavraciji, da mam dovolj

S familijo smo šli celo 2x - ko je bil oči na službenem potovanju in ko je mami naredila fax, pa on ni mogu izbirat restavracije.
Tip sploh not noče, prijateljice pa se pačijo, čeprov sploh ne vejo, kakšna ta hrana je. Ja pol pa jejte skos pico pa testenine, no! Na konc grem sama al pa povabim kr enga xy prjatla.
. Sva mela obdobje, ko sva bla po dvakrat na teden tam
. Pa tudi obe sestri zelo radi hodita v kitajsko. Medtem ko pa prejšnjega fanta nisem dobila noter, ker on sploh ni jedel zelenjave in ko sem mu govorila da mi je ful fajn,ker dobim fuuuul zelenjave zravn, me je samo čudno pogledal, češ halo jaz pa tja že ne grem
.

)
Lejla86 napisal/-a:Zlata ribica v Retečah je zakon!!! Midva z dragim sva redni stranki. Sva mela obdobje, ko sva bla po dvakrat na teden tam
...
Doma sem pa tud že nardila piščanca v sladko-kisli omaki...pa spomladanske zavitke... Pa tud če delam kosilo za naju, ponavad nardim tko, da meso pa zelenjavo delam v isti ponvi pa potem uporabim take začimbe, da pride mal bolj okus, ki vleče na kitajsko (soja, sladko-pekoča omaka,...).

*mala* napisal/-a:Večinoma pa jem govedino- njami. Najraje z črnimi gobami in šampinjoni ali pa na mongolski način.
Drugače imam rada še spomladanske zavitke, sladko-kislega piščanca in rezance na različne načine. Sem pa probala zadnjič sladko-kislo raco in sem celo pustila 
KiLLyKa napisal/-a:Ja v Kamniku je ful dobr pa v Kranju mi je super tudPonavad kr v te2 hodva

sei ma sicr skor use isti okus sam je usen ful dobr . najpogostejš s familijo naročimo pečeno raco pa kšnga pšanca al pa kei tacga uzadno smo pa še ligne naročil sam mi niso bli tko ušeč . drgač pa hodmo kr u kransko goro ka nm je itq najbliži