Imam eno kolegico ki se je tudi grozno bala višine ... Enkrat smo bli v neki jami in je blo treba it po eni lojtri ... Je postala tako panična, da so jo mogli peljat nazaj in ni nadaljevala poti z nami ... Pa sploh ni blo treba splezat visoko - kaka 2 metra pa pol ..
Potem je tukaj še moj bratranec, ki se je tudi tako kot kolegica bal višine ... Živijo v bloku v 3. nadstropju in njemu je bla smrt it na balkon ...
No potem smo pa bli ene 3 leta nazaj v Mirabilandiji ... In jst, njuno čisto nasprotje, sm od vedno oboževala adrenalin in višino ... Tako da sm šla takrat nekajkrat sama na prosti pad, ampak se mi je zdelo dolgočasno ... Zato sm hotela vsaj enega od njiju, prepričat da gre zraven ... Na koncu sm oba nekako prepričala v to, da se ne more nič zgodit ... Ko smo bli pripeti in je manjkalo samo še kakšni 2 sekundi do začetka vožnje sta začela oba paničarit, ampak nista mogla več nič .. (za tiste ki ste ble že v Mirabilandiji - šli smo na tisti prosti pad, ki te vrže gor in potem dol in gor in dol in gor

No, to je 2. metoda, ki jo je omenila mia_mia in v njunem primeru je 100% delovala