no kakorkoli že jst sem se odločla da bom nekaj naredila da ga bom premagala in sem v to trdno odločena in res upam da mi bo uspelo

zanimajo me vaše izkušnje, če ima še katera probleme z višino, če je komu uspelo pomagati strah in kako :?:

~NIA~ napisal/-a:jst se bojim višine, ampak le pod pogojem da grem nekam visoko sama..
recimo ko smo šli v gore me ni blo strah tistih prepadov, ni me strah letenja z letalom, visokih mostov..
ampak na recimo ljubljanski grad se pa ne spravim.. ker me je strah tistih zavitih sopnic..
pa po požarnih stopnicah si tud ne upam.. svašta..
~NIA~ napisal/-a:hehe![]()
jst pa bognedaj po kakšnih 'zvitih' stopnicah, k majo luft umes da z vseh strani dol vidišalpa požarne stopnice.. pa tud če kšno sliko alpa film vidm (kaj je biu un film, k so eni trije lopovi enga dojenčka ukradl, komedija, uglavnm kr stiskal me je ob unmu prizoru ko mali na gradbišču sedi gor na enmu tramu
)
kr tko če pridem kakorkol drgač 'gor' (al peš v gorah, al z avtom, al z dvigalom, po navadnih stopnicah) me pa ni strah.. recimo kšni balkoni kje gor.. sam da po stopnicah ne vidm dol pa je ql
na eifflov stolp alpa na kip svobode nebi šla..nikakor! če bi se dal z dvigalom gor ja, drgač ne