Mmoj plačuje mesečno 50€ in jim je to baje dost, je pa mogu še mal več dodat, so mu rekli par meseceu nazaj, lih tkrt ko sem jaz začela bit pr njih bolj intenzivno..zdj nevem a je to tko nanesl, al je to zaradi mene...nevem, je pa res, da majo uni čist en drugačen odnos kot recimo pri nas....drgač pojem čez dan tisto kar si sama kupim pa si delam za jest ko njih ni, pa na bone pa to
Drgač pa u soboto jem kosilo pa kašno kavico z njimi popijem pa če kej novga prnesejo domov mi rečejo da naj pridem pa probam pa zmer za žemle rečejo nej pojeva, pa kiflčke za naju kupta..drgač čokolino pa une kroglce si sama kopujeva(čeprou mt še zmer prnese nove 'doze'), pa kšn šampon gdaj kupm, za lase svoje uporablam...
Sej jz se tut ne počutm tok zmer ok, lih zato ker se bojim kaj oni misljo, pa mi je tko čudn, da bi gdaj kej preveč pojedla al pa da bo kr naenkrt vode več.
Perem doma, ko pridem domov...mam pa ful čevlov pri njih pa cot

Ma na sploh vem da jim je ok, vem pa da bi se rada enkrt usedla pa se kej uradno pogovorila, pa če bi rabla kej prispevat...ker pol bi se res počutila da spadam ke za 100%...so pa mojim rekl da sem pridna pa da ni problemov, da edin to k mava z mojim učas kej nametano, sam sj pol pospravva pa je ok...
Mam svoje ključe, amapk samo za njihov del stanovanja pa pač za celo hišo odklent..ker sm tam, pa grem na fax - učas je blo tko, da sm počakala mojga k konča s šihtom pa potem šla z njem domov do njega, zdj pa ker se mu skos kej zavleče, pa ker njegovi niso nič rekl proti, je moj reku da kr nej pridm k hočm (učas sm bla zmatrana pa sm mogla bluzit okol da sm se zamotla, al pa po cele ure v lokalu na kavi s kolegicam, pa jest hodila itd.)...tko da nevem..učas mi je res čudn filing mau zoprn, tko pol se pa navadm.
K pridm dam mi je bedno, ampk pol sm vesela da sm doma, k tle res lohka delam kar čm..se čist u nulo sprostim....
Sam mi je še zmer čudn da pridm jz, kr en iks osebk, odklenm iks vrata, stopm notr in rečm o Žiujoo,ja sm mau prej pršla hmmm al pa da pridejo oni za mano, pa u tem smislu men'a dons pa nisi mela faxa al kako da si doma?'..itd... pa tut kr nemorm rečt, da grem DOMOU, al pa da jim rečm sm pršla prej DOMOU-ker to ni moj dom..in pol spet ful zbiram besede....
mah...
Mogoče jz pretiravam, moj prav da nevem kje jz vidm ene bavbave..ampk useen, mene use ispravi iz tira, pol pa da mi še moj reče, kaj sm šla printat na fotrov komp-ene par listov pa je šlo kr 5% barve,-kao da ponudjo prst, jz zgrabm roko?? no pač, pol take stvari men tko ful pretresejo, da bi kr spakirala pa šla..pol pa moj reče, da sorryyy sam da nau fotr kej reku, k men je reku da sprinti kar čš, sm to je pr njih tista fora 'da se to TKO REČE, se pa NE MISL tko'..in take podrobnosti me zmer še bl psihično iztirijo.
Drugač mam pa z usemi dobre odnose.. tut od brata punca je bla s svojim od 19ga skp pa je bla pr njih, zdj nevem kok,vem pa da se je ful učila in bla za fax zagnana, tko da nevem a je bla tko k jz skor skos tam...bi jo enkrt mau uprašala..zdej ene 7 let sta pa skp-žvita, brt ma zgori svoj nadstropje in sta že od skos ločena od drugih, mi2 pa nimava kje drugje, na enm delu ata, tm pa starši-pa je tm najina sobica. Tko da že prej če je bla ona skos tm gor, je drgač,kukr če sm jz skos tle,ker gor ni staršev ane-svoj štuk, tle pa k sva mi2 pa so skos..lih tok da morš zmer kej pojasnevat pa to!
Sva pa rekla, da bo tam kjer je zdej ata, najino enkrt, da bi si tm nardila čimprej, k bo možn..tako da je use skp kr resno, da moj tko razmišla, pa neki se je že menu to s starši...
Sam jz sm za njih še zmer tamala

Smo pa tut skp šli lan u toplice(njegovi starši plus on plus jz), mel se ful fajn pa fotr pa mt sta ful faconarja, pa so prou rekl da onadva častita hrano, mi2 plačava karte za kopat, ostalo nej pa sam uživava ker sta vesela da sva šla zravn..letos naju pa nista povabla, pa dobr

Drgač se pa z mojimvsi dobr štekajo,od babice, do vsh sorodnikov, je zmer povablen zravn na kšn bday od kogarkoli pa jest v restavracijo itd...pa z nami gre na morje na djerbo pa je

Sm se razpisala.. sam ful me to use skp mori, pa zmer k začnem o tem razmišlat mi gre na jok