Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Vprašanje se nanaša na tiste, ki živite pri starših.

Moj oče ni rad videl, da je fant prespal pri nas. Lahko je bil na obisku, kadar je želel, spanje je bilo pa delikatna tema.Do 18 sem imela absolutno prepoved, da bi kdorkoli moškega spola pri meni prespal (drugo so najboljše prijateljice ), potem se je pa že dalo zmenit, samo je ata zjutraj tipa tako pisano gledal, da sem raje nehala s tem in sva tako ponavadi spala pri njemu.Očetje do sinov ponavadi niso tako posesivni, kot do hčera.:)

zdaj že nekaj let sama živim in ta problem na srečo več ne obstaja.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moji niso mel nč proti.itak je bil moj sedanji edini ki je prespal in ki spi pri meni, zveza je resna, tako da ni komplikacij.začela sva mislim da pri mojih 19 in tud takrat nihče ni kompliciral.
Fotr se je prec navadu, včas mu clo jajca speče zjutri za zajtrk če je doma, mami pa kavico skuha..skratka, nobene panike, hvala bogu :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Mojadva se norca delata, ker jima ni jasno kje on ponoči spi, ker je postelja ultramajhna - samo zame v bistvu :D . Sicer je pa v dobrih dveh letih pri meni prespal... Am... Trikrat. Večinoma sem kar jaz pri njem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

prvi tip je pa pri men prespal ko se je oči že odselil.. tako da nimam izkušenj s tem. je pa res da so očeti bl zaščitniški do svojih hčerk.. hčerke smo zmer očijove, sinčki pa mamičini :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pri meni je premajhna postelja za dva, torej spiva tu in tam pri njemu.

Kako bi gledali? Če so normalni, potem jih to naj ne bi motilo. Moti pa mene - ne bi bila pretirano sproščena, če bi bili vsi na kupu v stanovanju, bom raje počakala na svojega :lol:
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

jaz sploh do 20. leta nisem nikogar pripeljala domov... tako da, potem ni bil problem, tako se nista ravno videla z ocetom... da bi mi pa kdaj rekel kaksno besedo, da ne bi smela ipd., pa ne, nikoli... moj oce je super... mama pa tudi... :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Jaz sem s svojim fantom začela pri 22 tko da ni biv noben problem, če bi pa prej bi pa sigurno kakšno rekev. Sicer pa ne vem, se tud dobr razumemo vsi, tko da res nimamo problemov.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Moji niso navdušeni,da bi on prespal pri meni, češ da mam premalo pojstlo pa premalo sobo za oba in bla,bla,bla .. Na obisk pa ni problem, če pride. Je pa zato k sreči pri njih čist drugače. Kak so me prvič spoznali, so že potem njega njegovi starši spraševali, kdaj bom prišla prespat k njim, da se nama ne splača se videt sam za en dan, glede na to, da je kar nekaj km med nama. In tako sem, zdaj kdaj se le da, pri njih vsaj 2,3 dni. :)
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Midva s fantom sva skoraj že dve leti skupaj, pa je zlo kmal začel s spanjem pri meni :) Na začetku mi je blo malce bedno, pa strah me je blo, da ne bi oči kaj rekel (al pa mami), ampak sta ga zlo vzljubila, vsi se dobro razumemo, tko da čisto vsak dan prespiva noč skupaj pri meni, pa še vedno živim pri starših.

Bo pa treba počasi na svoje :D da ratamo mal bolj samostojni :lol:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest nisem imela nobenih problemov. Pač vprašala sem prej in ni bilo težav. Oči je vseeno bolj zaščitniški in je ponavadi rekel samo kaj v tem smislu, naj mi ne pride v navado.
Zdej pa nič več noben ne reče, ker to tako ali tako ni preveč pogosto.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mi2 sva prvič prespala en pr drugmu po enem letu zveze, pr 17 letih. Pr nobenmu od naju niso nč kompliciral, najbrž tud zato ker sva bolj narazem doma pa to.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ker nisem vedla kako bi doma vprašala če lahko prespi ( :oops: ), me je rešla mami in rekla, da mora prespat pri nas. Pol se je fant sicer neki upiru, ampak je mami rekla, da naj ga pustim, da itak on sam ve da bo pršou, to mora sam rečt tko, hehe.

Tko da ja, pri nas ni bilo nobenih problemou glede tega.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Pri nama pa malo bolj komplicirajo glede tega.on je pri meni prespal 4x,vedno takrat ko je bila kakšna zabava,praznovanje ali pa kaj takega..pač da ne bi v pijanem stanju vozil domov. jaz pa pri njem nisem še nikoli prespala. razlog-moji tastari. enostavno mi ne pustijo prespat pri njem,češ da sem še premlada. yeah right! skupaj sva že skoraj 2leti. letos sva šla skupaj na morje,skupaj preživela cel teden...od takrat so začeli malo drugače gledat na te stvari.
razlog vseh teh prepovedi,da bi prespala pri njem pa je nič drugega kot sex.mislijo,da pač to lahko delaš le ponoči,takrat ko prespiš nekje. očitno so pozabili,kako so živeli oni in kdaj vse so sexali oni...vrjetno ne samo ponoči!
:roll:
Kakšen razlog so pa navedli starši pri vas,ko niste smele prespat pri fantu?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Pri meni ni bilo nobenih težav glede tega...itak zdej vsako noč spiva pri nas doma...tko da bi se lahko reklo, da neuradno živiva skupi. :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moj še ni prespal pri nas doma, (jaz sem pri njemu le takrat ko je bil sam doma), ker sva mela čez teden dost možnosti bit skup v ljubljani v tukajšnjih stanovanjih. :P

Bivši je pa po skor 1 letu zveze, ko sem bla jaz stara 17... Starši niso komplicirali, še raje so videli da je on ostajal pri nas kot pa jaz pri njemu. Pa prej so ga že spoznali itd.
Odgovori