Fitness [Združene teme]
mene pa zanima, koliko ur ste ponavadi na fitnesu in koliko ponovitev ene vaje naredite? na primer koliko ponovitev na serijo in koliko serij na določeni napravi oz. delate večinoma za določene dele telesa al nardite vse vaje?
jst ne uporabljam vseh naprav, nardim pa vedno trening za vse mišične skupine, hrbet, roke, trebušne, zadnjica in noge.
me pa zanima še to, če je mela probleme prov z določenim delom telesa (trebuh al pa na primer rit) in če ji je to mesto uspelo izoblikovat s fitnesom. jst sem namreč 2 leti intenzivno hodila na razne les mills programe za aerobiko, tko da sem švicala res vsak dan, pa moj trebuh še kr ostaja tak bolj "nabran"
tko da zdej sem do nadaljnjega na fitnesu. probam še to, če ne pa liposukcija
(hecam)
jst ne uporabljam vseh naprav, nardim pa vedno trening za vse mišične skupine, hrbet, roke, trebušne, zadnjica in noge.
me pa zanima še to, če je mela probleme prov z določenim delom telesa (trebuh al pa na primer rit) in če ji je to mesto uspelo izoblikovat s fitnesom. jst sem namreč 2 leti intenzivno hodila na razne les mills programe za aerobiko, tko da sem švicala res vsak dan, pa moj trebuh še kr ostaja tak bolj "nabran"

-
- Kofetarica
Jst sm u fitnesu cca urco pa pou.
Pet minut strečinga in ogrevanja.
Prbližn tri četrt ure vaje za moč: gvihti, ročke, lastna teža.
Na konc tri četrt ure laufam (zadnje mesce, prej sm bla večinoma na orbiju).
Treninge sm mela u štartu tri različne, pa sm jih malčk priredila u zgolj dva.
Vedno mam po dve vaji za trebušne, dve za rit, dve za noge, dve za roke, dve za hrbet, s tem da delam en trening ene vaje, drug pa druge. Use pa delam po 3-4 serije z 20 ponovitvami.
Odkar sm u tem fitnesu (zdej bo en let) sm lih ta tedn četrtič povečala težo, musklfibra nobenga, zmatram se zmerno, počutm fino
.
Drgač mam pa probleme z obliko ritke, lansk poletje sm jo uspela kokrtok (pre)oblikovat, ampak zdej je spet (ne vem, zakaj) prešla u prvotno obliko ... Delno sm se sprjaznla, da moja tazadna nikol ne bo štrleča in okrogla, ampak trenirala jo bom pa še naprej, saj mlahava in celulitasta ni
.
Pet minut strečinga in ogrevanja.
Prbližn tri četrt ure vaje za moč: gvihti, ročke, lastna teža.
Na konc tri četrt ure laufam (zadnje mesce, prej sm bla večinoma na orbiju).
Treninge sm mela u štartu tri različne, pa sm jih malčk priredila u zgolj dva.
Vedno mam po dve vaji za trebušne, dve za rit, dve za noge, dve za roke, dve za hrbet, s tem da delam en trening ene vaje, drug pa druge. Use pa delam po 3-4 serije z 20 ponovitvami.
Odkar sm u tem fitnesu (zdej bo en let) sm lih ta tedn četrtič povečala težo, musklfibra nobenga, zmatram se zmerno, počutm fino

Drgač mam pa probleme z obliko ritke, lansk poletje sm jo uspela kokrtok (pre)oblikovat, ampak zdej je spet (ne vem, zakaj) prešla u prvotno obliko ... Delno sm se sprjaznla, da moja tazadna nikol ne bo štrleča in okrogla, ampak trenirala jo bom pa še naprej, saj mlahava in celulitasta ni

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Inštruktorje in trenerje ma usak fitnes, sej drgač zadeva pač nekak ne more funkcionirat.
Naprave se razlikujejo od fitnesa do fitnesa in ne glede na to, da že leta treniraš u enem al pa večih, bo naslednji, u kerga boš pršou, za odtenek drgačn. In bo to, da ti nekdo detajlno razloži, kako se kšn trenažer uporabla, zaželeno, za nekatere clo nujno.
Naprave se razlikujejo od fitnesa do fitnesa in ne glede na to, da že leta treniraš u enem al pa večih, bo naslednji, u kerga boš pršou, za odtenek drgačn. In bo to, da ti nekdo detajlno razloži, kako se kšn trenažer uporabla, zaželeno, za nekatere clo nujno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Jst sm pred tem hodila u Millenium (BTC), kjer se mi je zdela cena zlo sprejemljiva (takrat sm dajala mal čez 30 eurou za karto do petih), je pa res, da je fitnes precej mejhn (odvisno, kaj pač od telovadnce prčakuješ), ampak po mojem mnenju usen zadovolji pouprečenga uporabnika. Je biu pa odnos nekaterih tisto, kar me je med drugim prepričalo, da po "testnem" mescu tle, ne grem več nazaj.
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Aloha napisal/-a:Men je zakon Sunny.
Sicer je drag, je pa zato velk, u ceno je uklučena tut sauna (u kero še nism stopla), folk je skuliran, inštruktorjeu zmer dost, tko da jih vedno lahko karkol uprašaš, če ti že sami ne povejo (men dostkrat kšn sam kej predlaga, poprau, komentira).
Men je Sunny tudi zelo všeč. Pa ko se vpišeš se ti res posvetijo, dvakrat po uro in pol imaš uvajalno uro, kjer ti napišejo prgram (glede na tvoje želje), pokažejo ti naprave, povejo kako se pravilno dela. Medtem ko v drugih fitnesih (vsaj po mojih izkušnjah), samo nahitro pokažejo naprave in vsem napišejo enak tip vadbe. Je pa res zelo drago.