Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce_ »

ja sunny je super..nobenih pripomb:) ok,edino zvečer je zoprno trenirati,ker je precej gužva.
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

mene pa zanima, koliko ur ste ponavadi na fitnesu in koliko ponovitev ene vaje naredite? na primer koliko ponovitev na serijo in koliko serij na določeni napravi oz. delate večinoma za določene dele telesa al nardite vse vaje?
jst ne uporabljam vseh naprav, nardim pa vedno trening za vse mišične skupine, hrbet, roke, trebušne, zadnjica in noge.

me pa zanima še to, če je mela probleme prov z določenim delom telesa (trebuh al pa na primer rit) in če ji je to mesto uspelo izoblikovat s fitnesom. jst sem namreč 2 leti intenzivno hodila na razne les mills programe za aerobiko, tko da sem švicala res vsak dan, pa moj trebuh še kr ostaja tak bolj "nabran" :oops: tko da zdej sem do nadaljnjega na fitnesu. probam še to, če ne pa liposukcija :D (hecam)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

:wink:
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 01. Feb. 2009 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst sm u fitnesu cca urco pa pou.

Pet minut strečinga in ogrevanja.
Prbližn tri četrt ure vaje za moč: gvihti, ročke, lastna teža.
Na konc tri četrt ure laufam (zadnje mesce, prej sm bla večinoma na orbiju).

Treninge sm mela u štartu tri različne, pa sm jih malčk priredila u zgolj dva.
Vedno mam po dve vaji za trebušne, dve za rit, dve za noge, dve za roke, dve za hrbet, s tem da delam en trening ene vaje, drug pa druge. Use pa delam po 3-4 serije z 20 ponovitvami.

Odkar sm u tem fitnesu (zdej bo en let) sm lih ta tedn četrtič povečala težo, musklfibra nobenga, zmatram se zmerno, počutm fino :wink: .

Drgač mam pa probleme z obliko ritke, lansk poletje sm jo uspela kokrtok (pre)oblikovat, ampak zdej je spet (ne vem, zakaj) prešla u prvotno obliko ... Delno sm se sprjaznla, da moja tazadna nikol ne bo štrleča in okrogla, ampak trenirala jo bom pa še naprej, saj mlahava in celulitasta ni :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Inštruktorje in trenerje ma usak fitnes, sej drgač zadeva pač nekak ne more funkcionirat.
Naprave se razlikujejo od fitnesa do fitnesa in ne glede na to, da že leta treniraš u enem al pa večih, bo naslednji, u kerga boš pršou, za odtenek drgačn. In bo to, da ti nekdo detajlno razloži, kako se kšn trenažer uporabla, zaželeno, za nekatere clo nujno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst sm pred tem hodila u Millenium (BTC), kjer se mi je zdela cena zlo sprejemljiva (takrat sm dajala mal čez 30 eurou za karto do petih), je pa res, da je fitnes precej mejhn (odvisno, kaj pač od telovadnce prčakuješ), ampak po mojem mnenju usen zadovolji pouprečenga uporabnika. Je biu pa odnos nekaterih tisto, kar me je med drugim prepričalo, da po "testnem" mescu tle, ne grem več nazaj.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

hruška :) napisal/-a:fitnes na viču-->sokol vič

kje točn pa to je (naslou) pa kolk je kej na mesc cena?
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

to je na končni postaji mestnega avtobusa št. 1, na mesec stane pa 60evrov (celodnevna)...za podrobnejše informacije si pa poglej mal po njihovi spletni strani kjer maš use cenike pa tko :)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

^^Jaz hodim. Pa to je eden izmed manjših fitnesov. Slika
Men je kul.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst bi tud mogoče hodila na fitness, če bi imel v Šk.Loki, al pa kje u bližini, kšn fitness sploh :roll: No čeprov po en stran bi me tud skrbel, da bi se na fitnessu preveč 'nabildala', ker to je men grdo. To bi vrjetn mogla delat sam vaje z lastno težo, pa z mal kvihti, pa pač kšna kardio...al kako?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Ja, jaz hodim direkt po šoli, ni neke blazne gužve. Čez vikend sem kdaj še čis sama. :cool: Je pa res, da zdej tam poteka tista akcija zadovoljna.si (jaz skos govorim izgubljena.si, don't ask :D ) k babe hujšajo in so ob sredah in petkih tam, včasih še kamere. :? Takrat je hitr gužva, ampak se da.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

hruška :) napisal/-a: na mesec stane pa 60evrov (celodnevna)

:eek: :eek: u jeb***i tolk?????? matr sej bankrotiram takoj :(
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst sem tud tam. Za vikende je super, danes sem bila na koncu skoraj sama.
Izgubljenih nisem srečala, večrat pa vidim une iz men's health izziva. :lach:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Aloha napisal/-a:Men je zakon Sunny :) .

Sicer je drag, je pa zato velk, u ceno je uklučena tut sauna (u kero še nism stopla), folk je skuliran, inštruktorjeu zmer dost, tko da jih vedno lahko karkol uprašaš, če ti že sami ne povejo (men dostkrat kšn sam kej predlaga, poprau, komentira).

Men je Sunny tudi zelo všeč. Pa ko se vpišeš se ti res posvetijo, dvakrat po uro in pol imaš uvajalno uro, kjer ti napišejo prgram (glede na tvoje želje), pokažejo ti naprave, povejo kako se pravilno dela. Medtem ko v drugih fitnesih (vsaj po mojih izkušnjah), samo nahitro pokažejo naprave in vsem napišejo enak tip vadbe. Je pa res zelo drago.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Yazmeen napisal/-a:Jst bi tud mogoče hodila na fitness, če bi imel v Šk.Loki, al pa kje u bližini, kšn fitness sploh :roll:

V Šk. Loki maš Be fit, Poden, pa Mini hotel :wink:
Odgovori