moji majo pa problem s tem, da jz prespim pr njemu. sj zdej mi kar dovoljo, sm so pa rabil več kt leto pa pou...dokler nisva bla že skor eno leto skupi nism smela prespat, pol so ble pa počitnce pa use tko bl na izi...
vem d se jim zdi d to ni prav, d se kar skor "preselm" tja, ker se vidva sm za vikend pa tkt ponavad enkrt prespim, sm me pa useen mot k morm prost za to, da sva skupi...
k če ne, me pa lubi pele pol okol pounoči, ponavad še kasnej domov (nimam še izpita, še pou leta, HB) pa se men ne zdi lepo to do njega k se mu spi pa se pol počutm krivo...prej pa tud nočva it domov k hočva pač bit skup dokler se le da glede na to da sva lahko sm za vikend skupi (študira v MB).
po drugi strani mi pa tud ni fajn, k nima glih dnarja pa da bi me gor pa dol vozu skos, pa nafto rabu....sj zato sva včas tud pr men (večinoma sva pr njemu), pa včas mu hočm pomagat pa dam jz za tank, ampk njemu tu ni glih najbul fajn d bi jz plačvala.
njegovi pa nimajo kakih problemu da jz prespim k so itk navajeni od njegovih starejših bratov...tku da je problem v mojih pa nwm kako nj jim povem d je to čist u redu. whatever