Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

~NIA~ napisal/-a:
inaa napisal/-a:joooj moja dva se pa kr ne morta navadt...skos tezita. skup sva ze en let pa pou pa se vec pa se nisva legalno skp prespala :wink: :oops: ..ker js se enostavn hocem izognt prepiranju...

no ja, smotana situacija, zato pa komej cakava da greva na morje,toplice, potovanja k lahko skupej spiva cele dneve

a takrat ju pa ne moti da spita skupaj?

ja sj najbrž ne vejo! :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

o :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ForeverMe »

moji majo pa problem s tem, da jz prespim pr njemu. sj zdej mi kar dovoljo, sm so pa rabil več kt leto pa pou...dokler nisva bla že skor eno leto skupi nism smela prespat, pol so ble pa počitnce pa use tko bl na izi...
vem d se jim zdi d to ni prav, d se kar skor "preselm" tja, ker se vidva sm za vikend pa tkt ponavad enkrt prespim, sm me pa useen mot k morm prost za to, da sva skupi...
k če ne, me pa lubi pele pol okol pounoči, ponavad še kasnej domov (nimam še izpita, še pou leta, HB) pa se men ne zdi lepo to do njega k se mu spi pa se pol počutm krivo...prej pa tud nočva it domov k hočva pač bit skup dokler se le da glede na to da sva lahko sm za vikend skupi (študira v MB).
po drugi strani mi pa tud ni fajn, k nima glih dnarja pa da bi me gor pa dol vozu skos, pa nafto rabu....sj zato sva včas tud pr men (večinoma sva pr njemu), pa včas mu hočm pomagat pa dam jz za tank, ampk njemu tu ni glih najbul fajn d bi jz plačvala.
njegovi pa nimajo kakih problemu da jz prespim k so itk navajeni od njegovih starejših bratov...tku da je problem v mojih pa nwm kako nj jim povem d je to čist u redu. whatever :roll:
Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a **Smile** »

sportqueen napisal/-a:Moji so ful tolerantni. Stara sem 17 let (čez mesec bom 18), fant je 26. Se razumejo ful. Pri meni lahko prespi kadarkoli, tudi jst pri njemu (no, občasno se mojemu očetu zdi neprimerno). Zdi pa se mi zelo fajn, da je tako kot je. Mogoče malo kmalu, ampak vseeno :)

Pri meni je podobno. Kolko dolg sta pa bla skupaj, da so ti potem dovolil, da je prespal pri njem oz. obratno?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala :D sam v resnici pomojem lih takrat ne seksata, če so usi doma...
Po eni strani razumem starše, po drugi pa nevem zakaj je OK če sta fant pa punca (recimo da sta malo mlajša ane :) )cel dan čist sama doma, pol zvečer (ko so pa vsi doma) pa a-a, ni šans...
I laugh at gilded butterflies.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pa po eni strani razumem starše, da jim ni vseeno kdo spi pri njihovih hčerkicah.. :? . Meni sigurno ne bo vseeno če bom mela kdaj otroke... :o

Meni niso nikoli težili glede tega, je pa res da so mi vedno zaupal glede mojih vez, in tut domov nisem pripeljala kogarkoli...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

choco.cat napisal/-a:Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala :D sam v resnici pomojem lih takrat ne seksata, če so usi doma...
Po eni strani razumem starše, po drugi pa nevem zakaj je OK če sta fant pa punca (recimo da sta malo mlajša ane :) )cel dan čist sama doma, pol zvečer (ko so pa vsi doma) pa a-a, ni šans...

Se strinjam z povedanim. Pa kaj ni boljše, da prespita doma in vsaj vejo kje sta.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

choco.cat napisal/-a:Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala :D sam v resnici pomojem lih takrat ne seksata, če so usi doma...

Se strinjam z povedanim. Pa kaj ni boljše, da prespita doma in vsaj vejo kje sta.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Midva do 17. leta nisva smela skupej spat, kljub temu, da sva bla skupaj že skoraj 3 leta. Mislim, da starši pri 15,16ih niso prepričani v resnost zveze, še bolj kot to jih pa moti, da bi otroci sexali pri njih doma, pod njihovo streho in če bi se kaj zgodilo, bi bili krivi oni, ki so to dovolili. Kasneje so verjetno videli, da je zveza resna in da znava poskrbeti za zaščito, tko da zdaj pri 18ih lohk zmeri k hočma prespiva skupaj (rečmo da 2x na mesec), ker več se že nama zdi čudno, glede na leta. Tko, da nekateri starši potrebujejo čas, da se navadijo... nekateri ga pa potrebujejo nenormalno preveč :D
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

choco.cat napisal/-a:Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala :D

Pomoje pa ni to - oz. vsaj ne vedno. Bi rekla, da starše moti to, da otroci kar 'živijo' po tujih hišah oz. da fant/punca od otroka 'živi' pri njih doma. Pač, dom je dom. Sploh pa ko si mlajši in menjavaš partnerje (oz. ko nimaš dolgoleznega partnerja).
Jst kar razumem starše, da jim ni prav, da otroci spijo pri drugih... (ok, v nekih zmernih mejah) Čeprav moji niso nikoli bili proti - prvi fant je bil iz drugje, tako da če sva se želela videt, sva mogla en pri drugem spat (čeprav mi je taprvič njegova mami naštimala posteljo v drugi sobi :) ). Zdaj pa ni problema, s fantom se težko vidiva čez dan, tako da ene 3 dni v tednu spim jst pri njemu ali on pri meni.

ForeverMe, pa si vprašala starše, zakaj so proti temu, da spiš pri njemu?
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Midva pa spiva skupaj vsak dan,razen dones nisva k sm jz zbolela. Drugač pa večinoma skoz,med vikendi sploh. Starši pa nimajo nič proti, jim je le že čudno če kakšen dan ali dva njega ni k meni,hehe :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

S tem nisem imela nikoli problemov..bivsa dva sta spala pri meni pogosto..zdajsni pa ni prespal pri meni nikdar, ker sva se zelo kmalu preselila na svoje...mislim pa, da ne bi imeli nic proti...
-Lunna-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -Lunna- »

Jaz tudi nimam s tem nobenih težav, je res da sem stara 20 let, fant pri meni prespi vsak dan, no kdaj greva tudi k njemu prespat, vendar sva večinoma pri meni in moji starši nimajo čisto nič proti.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

-Lunna- napisal/-a:Jaz tudi nimam s tem nobenih težav, je res da sem stara 20 let, fant pri meni prespi vsak dan, no kdaj greva tudi k njemu prespat, vendar sva večinoma pri meni in moji starši nimajo čisto nič proti.

Sj pol se itak vsi spremenijo... tudi tisti, ki pri 16,17ih niso pustil skup spat, pol pustijo (vsaj ponavadi). Pri tvojih letih je to normalno sprejemljivo, tudi za starše.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Nass napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Js mislim, da starše moti to, da majo v glavi da če bo pa fant prespal pri punci ali obratno da bosta zihr seksala :D

Pomoje pa ni to - oz. vsaj ne vedno. Bi rekla, da starše moti to, da otroci kar 'živijo' po tujih hišah oz. da fant/punca od otroka 'živi' pri njih doma. Pač, dom je dom. Sploh pa ko si mlajši in menjavaš partnerje (oz. ko nimaš dolgoleznega partnerja).

Se totalno strinjam s tem. Mislim, da če bi jz zdej mela najstniško hči in da bi biu njen nekajmesečni fant stalno pr nas, bi me kr krepko motlo, ker bi na nek način posegau v našo intimnost.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori