a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa že tok pogrešm fitnes. Komaj čakam da končajo izpiti in se spet vpišem.
men pa lih zdej med izpiti najbolj prav pride tale fitnes. skočiš med učenjem se mal premigat-in telo in možgane, pa zamenjaš okolje.
Amandine napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa že tok pogrešm fitnes. Komaj čakam da končajo izpiti in se spet vpišem.
men pa lih zdej med izpiti najbolj prav pride tale fitnes. skočiš med učenjem se mal premigat-in telo in možgane, pa zamenjaš okolje.
Roisin napisal/-a:mene tud fitnes vedno sprosti, sploh ko se učim. mi pa najbolj paše it zvečer, da pol sam pridem domov, pod tuš in spat, pa tko lepo spimin naslednje jutro se lahko ful boljše učim.
AniMaLisTik napisal/-a:Aloha napisal/-a:AniMaLisTik napisal/-a:pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile
Za ženske je ene deset procentou "pribitka".
Ampak jst verjamem, da jo mot, mene tut nervira usako odstopanje od tistga, kar vem, da mam lahko (seveda tut od tistga, česar vem, da ne morem dosešt, ampak me prvo izžiucira dost bol).
Mogoče ,ampak saj pravim da glih zato ker imajo dekleta pribitek pri njih ni ena predebela če se ji ne vidijo mišice definirane pa absi pa žile pa nevem kaj še vse, saj po eni strani prav da nekdo skrbi za zdravje pa fitness in to je zlo zlo dobra kvaliteta v mojih očeh ampak eni pa radi pretiravajo zato pa malo opozarjam na to.
Sekhmet napisal/-a:Ko se zgublja mišična masa na račun definicije in padeš v podoben začaran krog, k debeli ljudje, k se jim kalorije za ohranjanje teže nižajo, dokler ne pristanejo pr 100ih kilih na dan na šalčki jogurta.