Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa že tok pogrešm fitnes. Komaj čakam da končajo izpiti in se spet vpišem.

men pa lih zdej med izpiti najbolj prav pride tale fitnes. skočiš med učenjem se mal premigat-in telo in možgane, pa zamenjaš okolje.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Amandine napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa že tok pogrešm fitnes. Komaj čakam da končajo izpiti in se spet vpišem.

men pa lih zdej med izpiti najbolj prav pride tale fitnes. skočiš med učenjem se mal premigat-in telo in možgane, pa zamenjaš okolje.

To pri meni žal ne pride v poštev ker sem ponavadi po dve uri v fitnesu in potem sm tko utrujena da grem sam pod tuš pa počivat hehe
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

mene tud fitnes vedno sprosti, sploh ko se učim. mi pa najbolj paše it zvečer, da pol sam pridem domov, pod tuš in spat, pa tko lepo spim :) in naslednje jutro se lahko ful boljše učim.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

Roisin napisal/-a:mene tud fitnes vedno sprosti, sploh ko se učim. mi pa najbolj paše it zvečer, da pol sam pridem domov, pod tuš in spat, pa tko lepo spim :) in naslednje jutro se lahko ful boljše učim.

ja, točno to!pa še super je, da si rečem, do takrat pa takrat morm predelat in pol gremo uživat! pa sploh zdaj, ko se bolj sedi in uči...migat je treba!tud možgani morjo mal počivat :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

AniMaLisTik napisal/-a:
Aloha napisal/-a:
AniMaLisTik napisal/-a:pomoje sploh ni tok bad ko ti tu prikazuješ da je , si pomoje preveč obsedena z tem, punce majo višji % maščobe ko tipi , ne rabiš bit na 8% da se ti vidijo vse mišice pa žile :D

Za ženske je ene deset procentou "pribitka".

Ampak jst verjamem, da jo mot, mene tut nervira usako odstopanje od tistga, kar vem, da mam lahko (seveda tut od tistga, česar vem, da ne morem dosešt, ampak me prvo izžiucira dost bol).

Mogoče ,ampak saj pravim da glih zato ker imajo dekleta pribitek pri njih ni ena predebela če se ji ne vidijo mišice definirane pa absi pa žile pa nevem kaj še vse, saj po eni strani prav da nekdo skrbi za zdravje pa fitness in to je zlo zlo dobra kvaliteta v mojih očeh ampak eni pa radi pretiravajo zato pa malo opozarjam na to.

Ammm, sej to, da telo ni zdefinirano (lepo poudarjene mišice, lahko tut žile), ne pomen, da ni suho in postauno. Ampak ene (in eni) majo raj prvo in jim drugo ne zadostuje, pa čeprou je telo po useh "definicijah" lepo oblikovano (a usen ne zdefinirano). Jst sm med ta prvimi in mi postava brez mišic ne bi bla (več) ušeč, pa čeprou na račun mnj kil ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^
Enako mislim tudi jaz. Športno oblikovana postavca, je super. :D
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Punce, ne s takimi. Maš lahk tud čist lepo športno postavco z očitno vidnimi mišicami, brez neke hude definicije. Razen, seveda, če mate ve drgačno predstavo o definiciji, kt js. Ta definicija, k jo mam js u glav, je med drugim predvsem dehidracija, ko ti stopjo vn žile in je vse še bol očitno in se prou vid potek mišice. Ampak to ne sme bit skos prisotno, telo si more od tega odpočit. In pol zna pridit do jo-jo efekta (tut) pri športnikih. Ko se zgublja mišična masa na račun definicije in padeš v podoben začaran krog, k debeli ljudje, k se jim kalorije za ohranjanje teže nižajo, dokler ne pristanejo pr 100ih kilih na dan na šalčki jogurta.

Uravnotežena prehrana, primerna količina hrane pa velik gibanja, športa, fitnesa, kakorkoli že in ste lahko fit, s športno postavo, z vidnimi mišicami, pač ene bolj ene manj, odvisn od genov in zavedanja, da ste še vedno predvsem ženske (ženske pač že po difoltu velik teži oziroma skor nemogoče pridobijo neko hudo mišično maso), z definicijo kot tako ga pa nikar ne srat. :)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

^^
Pa sej kdo pa govori o izstopajočih žilah in ne vem še čim vsem. Jaz samo pravim, da mi je všeč športno oblikovano telo, z vidnimi mišicami na rokah, trebuhu ... Valda mi pa niso všeč bodybilderke in take postave tudi ne želim imeti. Tudi popolnoma nič ne pretiravam, saj že imam tako postavo, kot si jo želim imeti, oz. sem jo imela, sedaj se moram pa spet malo pomatrat za trebuh. Meni pač shirana postava, ki jo imajo manekenke še zdaleč ni idealna (oz. lahko rečem, da mi je ogabna) in po mojem okusu je najlepše malo definirano telo. Če ene lahko hirajo in stalno hujšjo, da bi dosegle "popolno" postavo, pa menda tudi jaz lahko delam na tem, da dosežem lepo "športno" postavo. Zdaj, da si ne boste narobe predstavljali o kakšni postavi govorim, Evangelina Lilly ima postavo, ki je meni všeč in za katero se trudim.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica

Sej se ti ni treba zagovarjat pred mano. Aloha je napisala o lepo poudarjenih mišicah in žilah in da s samo suhostjo in oblikovanostjo ni več zadovoljna. To je definicija (in ni treba, da je v povezavi z bodibildingom. Ge za to, da na že oblikovano telo še dodatno zmanjšaš maščobo na minimum, ''dehidriraš'' in prideš do tega) In ti si se s tem, v prvem postu, strinjala. To, o čemer zdej, v zadnjem postu, govoriš je natrenirano in oblikovano telo in ne definicija :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

^^
Ojej, saj se ne zagovarjam. Samo ne maram, če kdo ne razume kaj točno želim povedati, zato sem še malo bolj podrobno razložila. :D Glej očitno ne poznam dobro teh fitnes izrazov, zato mogoče zgleda kot, da sem najprej drugače govorila kot sedaj. Kakorkoli že, mislim, da sem v zadnjem postu dovolj nazorno napisala, kaj si želim. :)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica

Hehe :D Važn je, da smo fit in da se fajn počutmo, še boljš pa če ob tem še dobr zgledamo, ne :wink: Ti se le vzem v roke, js sem se tud zdej vmes mal polenila, k sem rebro počla, zdej pa jovo na novo. Go girl :D
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

Sekhmet napisal/-a:Ko se zgublja mišična masa na račun definicije in padeš v podoben začaran krog, k debeli ljudje, k se jim kalorije za ohranjanje teže nižajo, dokler ne pristanejo pr 100ih kilih na dan na šalčki jogurta.

se ti ne zdi, da MALCE pretiravaš?
sicer pa mislim, da si redko katera ženska želi met nabildano telo, tle so punce govorile o neki zmerni definiciji, pač da ni vsako vitko telo nujno tud lepo. ena bejba lahko v kavbojkah in oprijeti majčki zgleda ful dobro, ko je pa v kopalkah, pa niti ne več :)
jst si tud želim mal definicije, sploh bi rada mela lep trebuh, ampak mam slabe gene, tko da ne bo nič s tem. sem že od vedno grozno nezadovoljna z njim, pa sem se vedno ukvarjala s športom in se načeloma zdravo prehranjujem, pa tud bolj vitka sem kot ne, sam trebuha pa še vedno nimam lepga, zato ga najraje čim bolj skrivam :)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica

O buhpumagi, že ta drugič razlagam. Js nisem pisala o nobenem bodybuildingu :roll: Ftrik, sploh omenla ga nisem z besedo. Govorila sem o tem, da definicija (tista, kero je aloha omenla) ni to kar ve želite. Ve želite zmanjšat procent maščobe in oblikovat telo, ampak spet ne v taki meri. To, o čemer pa ti govoriš- mahedravo suho telo- pa je tonus. Kar je spet druga stvar. Sej nima veze. Pa ja pretiravam, ponazarjam. A ve vse dobesedno vzamete? Še zna kdo brat med vrsticami? :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sicer bom mal OT, ampak se zadnje čase začenjam sprašvat, kolk lahko kljubujemo letom, oz. staranju??? Sej se še nimam za staro (no v drugi polovici dvajsetih sm že :eek: ), ampak me pa že skrbi, če se da s športanjem prelisičit leta? Ker dejstvo je, da se telo z leti spreminja in vidm zlo mal, recmo, 35-letnic z lepo postavo, al pa sam, dokler so oblečene. A se da bit še v tridesetih ves lep, čvrst in zategnjen? Pa ne tko, da preživiš cel dan v fitnessu in ješ sam solato :? Tega me je kr mal strah, kr sm navajena imet kr lepo postavo brez kšnga športanja in kšnga hudga odrekanja pr hrani. Sam počas se bo vrjetn treba začet mal trudit za lep gištel, ne bo kr sam od sebe tak :? Ok, sj vidm kšne zvezdnice, npr. Demi Moore, ma ful hudo postavo, sam tle se že vprašaš, kolk je še naravnga, brala sm pa tud, da je presnojedka, pa po cele dneve previsi na fitnessu.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

A je katera že bila v fitnesu v šiški? A je tam ful gužva? Ti kej pokažejo in svetujejo ko 1.ič prideš?
Odgovori