No, sem malo prebirala tele vaše odgovore, pa bom pristavila še svoj piskerček. Trenutno sicer nisem na KT, sem pa jemala pred leti dve leti Logest in morem priznat, da so bile zame super fajn. Koža se mi je zelo sčistila, sicer nikoli nisem imela ekstra problematične, ampak med jemanjem Logest je bilo število mozoljev in ogrcev zelo zmanjšano. Prav tako imam dosti težav s krči in slabostjo med menstruacijo in tudi to je povsem izginilo. Teža se je obdržala, skratka bile so mi 1A.
Potem sem pred pol leta dobila Yarino, ki sem jo po treh škatlicah prenehala jemat. Imela sem samo še več mozoljev, ne samo po obrazu, tudi po hrbtu, ramenih in nogah, zredila sem se za cca. 5kg in imela zelo izrazit PMS. Imam pa kolegico ki je prav tako Logest zamenjala za Yarino in je sedaj ful bolj zadovoljna.
Aja, se je pa tudi meni parkrat zgodilo, da nisem mogla do svoje ginekologinje, pa sem dobila recept za tabletke bodisi pri osebni zdravnici ali pri dežurnem, lahko pa predpišejo maksimalno 2 škatlici. Pač, razložiš situacijo, pri meni niso nikoli komplicirali. Pri ginekologinji pa sem potem pač povedala, kje sem dobila recept da je zabeležila še tistih par škatlc v kartoteko.