Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

evo spomnila sem se.. femoden tabletke. Belo-Roza škatlica. nvm od kje je men črka s prišla. :D

Ja na vsaki drugače reagirajo..mogoče na tebi nebojo slabo.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

po femodenu si se zredila? jaz sem po njih samo shujšala...pa sem bila že itak suha...pa tudi ostale punce, ki jih poznam in so jemale femodene se niso zredile...po minulete in diane ja...po teh pa ne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Kolikokrat smo že povedali, da ne vplivajo na vse ženske vse tabletke enako ...
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

očitn vsaka drugač reagira na iste tablete...z logestom sem se jst kr konstanten redila, zdej k mam yasminelle mam pa skoz isto težo...čeprov bi želela če bi tud name tko vplivale, da bi shujšala.. :?
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

ja po teh sem se.

Slika
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

femoden so po dozi hormonov primerljive z logest...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Kika napisal/-a:femoden so po dozi hormonov primerljive z logest...

Kar pomen da femoden sploh niso močne in za starejše ženske. Limonca.ena to si zgleda dubla mal napačne informacije.
bbdd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bbdd »

Imam eno vprašanje za vas...ali ti lahko tudi splošni oz. dežurni zdravnik napišeta recept za kontracepcijske tabletke? Danes sem ji hotela iti iskat, ampak ginekologinja ni več delala, zdej pa do ponedeljka ni več odprto
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pokliči in vprašaj.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

bbdd napisal/-a:Imam eno vprašanje za vas...ali ti lahko tudi splošni oz. dežurni zdravnik napišeta recept za kontracepcijske tabletke? Danes sem ji hotela iti iskat, ampak ginekologinja ni več delala, zdej pa do ponedeljka ni več odprto

Mislm da lahko izjemoma to naredijo.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ŽuŽa napisal/-a:
bbdd napisal/-a:Imam eno vprašanje za vas...ali ti lahko tudi splošni oz. dežurni zdravnik napišeta recept za kontracepcijske tabletke? Danes sem ji hotela iti iskat, ampak ginekologinja ni več delala, zdej pa do ponedeljka ni več odprto

Mislm da lahko izjemoma to naredijo.

ja lahko, meni je , ampak je reku da lahko samo eno skatlico :wink:
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Idi v lekarno, založiš denar pa ti dajo tabletke ... Pa potem naslednjič ko prideš z receptom dobiš denar nazaj.. Vsaj pri nas sem lahko vedno tak nardila, ko sem jih še jedla..

Drugače pa.. če se že tak sekirate... se sekirajte raje glede tega, kaj nardijo tabletke vašemu telesu in kak dolgoročno vplivajo na vaše zdravje, kot pa da se obremenjujete s tem,
če se bote zredile..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js si jih v takem primeru sposodim v lekarni in nič ne plačam. Me zapiše v računalnik in drugič ko prinesem recept, me zbriše. :) Lahko pa recept napiše tudi osebna zdravnica al pa dežurni zdravnik. :ja:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

No, sem malo prebirala tele vaše odgovore, pa bom pristavila še svoj piskerček. Trenutno sicer nisem na KT, sem pa jemala pred leti dve leti Logest in morem priznat, da so bile zame super fajn. Koža se mi je zelo sčistila, sicer nikoli nisem imela ekstra problematične, ampak med jemanjem Logest je bilo število mozoljev in ogrcev zelo zmanjšano. Prav tako imam dosti težav s krči in slabostjo med menstruacijo in tudi to je povsem izginilo. Teža se je obdržala, skratka bile so mi 1A.

Potem sem pred pol leta dobila Yarino, ki sem jo po treh škatlicah prenehala jemat. Imela sem samo še več mozoljev, ne samo po obrazu, tudi po hrbtu, ramenih in nogah, zredila sem se za cca. 5kg in imela zelo izrazit PMS. Imam pa kolegico ki je prav tako Logest zamenjala za Yarino in je sedaj ful bolj zadovoljna. :)

Aja, se je pa tudi meni parkrat zgodilo, da nisem mogla do svoje ginekologinje, pa sem dobila recept za tabletke bodisi pri osebni zdravnici ali pri dežurnem, lahko pa predpišejo maksimalno 2 škatlici. Pač, razložiš situacijo, pri meni niso nikoli komplicirali. Pri ginekologinji pa sem potem pač povedala, kje sem dobila recept da je zabeležila še tistih par škatlc v kartoteko.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

A je katera, ko je jedla KT mela težave z želodcem? Jaz nikol nisem mela teh težav. Zdaj, zadnjih nekaj mesecov (od kar jem tud tabletke) se pa tud te težave pojavljajo. :?
Zaklenjeno