pa čevlji so čisto novi nošeni 2x in se to dogaja...
 pa čevlji so čisto novi nošeni 2x in se to dogaja...   kaj nej nrdim? mislm a je to uredu al naj stopm do čevljarja al naj jih nesm zamenjat?
 kaj nej nrdim? mislm a je to uredu al naj stopm do čevljarja al naj jih nesm zamenjat?  

pika911 napisal/-a:ammmmmm punce če kera želi dobit emu boots za po mojm mnenju kr kul ceno pol naj mi piše na zs... moja sestra jih je odkrila v berlinu... in cena je okol 100 evrov... še slika
http://shrani.si/f/24/109/2EiDnBWj/napo ... ggs-06.jpg
 lohka pridš dost pocen skos... in isto snugg boots
 lohka pridš dost pocen skos... in isto snugg boots 
 sej utipkite ioffer.com pa v iskalnih ugg pa poglejte..če vam bojo kere
 sej utipkite ioffer.com pa v iskalnih ugg pa poglejte..če vam bojo kere  javte na ZS
 javte na ZS
 (dodala bom sprot še ene iz ZARE & navadne škornčke gležnarje-mau višji kot gležnarji)
 (dodala bom sprot še ene iz ZARE & navadne škornčke gležnarje-mau višji kot gležnarji)

včer sm jih mela obute pa mi niso premočile, v snegu bomo pa še vidli
 včer sm jih mela obute pa mi niso premočile, v snegu bomo pa še vidli 

lilox napisal/-a:zanima me če majo u transportu u mb-ju (europark) bulerje, če ne martinske pa vsaj podobne.??pa cena kakšna je?
fuul bi jih mela namreč

če ktera ve ... odgovori so dobrodošli sevede

sixty napisal/-a:a je kira kje vidla kakšne viola škornje s peto?(pa da majo zadrgo pri strani)
v humanicu so bli dvojni, vendar mi niso bli nobeni prav, v bati jih tudi ni.. kam bi še lahko šla?
 tko da šibiiiiiiiii!
 tko da šibiiiiiiiii!  hehe
 hehe