Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

mene pa neki zanima... a se je keri že zgodil na kkšnih čevljih... da k tko hodš da se petka premika naprej pa nazaj :? pa čevlji so čisto novi nošeni 2x in se to dogaja... :oops: kaj nej nrdim? mislm a je to uredu al naj stopm do čevljarja al naj jih nesm zamenjat? :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Js bi jih kar zamenjat nesla. Ne bi po 2 nošenjih plačevala še čevljarja. Še posebi če so bolj novi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

nwem... zato k so mi ful ušeč... pa če ni nč tko narobe da pač samo se tko premika pol se bom navadla če pa ne :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Tud jz mam kdaj filin, da se petka kr premika. Sam to je pomoje odvisno od kvalitete čevla. Kokr sm jz razmišlala, se to dogaja zato, ker podplat čevla ni tako trden in maš pol filing k da se ti peta premika. Jz sm se pr enim že navadla, da kdaj to začutm. Sicer pa niso bli nwm kok dragi, tko da take stvari lahko prčakujem :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ja sej... k drgač če z roko primm pa probam premaknt ne gre! sam pač k hodm mam tak feeling... torej je use kul... res niso bli nwem kok dragi tko da ok :D hvala
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

moja nova pridobitev :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

rjavi-Jello okol 30€
črni-transport 89€
črni s peto-Jello okol30€
Free your mind...
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

uu teli s peto so hudi :cool:
Loue me..i'm ž@bic@
kati00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kati00 »

OT: tjaskaaa teb te škornji iz transporterja prepuščajo kej? Kr js sm si iste kupla kak mesc nazaj pa mam že v najmanjšem dežju vse mokro not :(
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

pika911 napisal/-a:ammmmmm punce če kera želi dobit emu boots za po mojm mnenju kr kul ceno pol naj mi piše na zs... moja sestra jih je odkrila v berlinu... in cena je okol 100 evrov... še slika

http://shrani.si/f/24/109/2EiDnBWj/napo ... ggs-06.jpg

maš ZS. tega je na ebay pouno ;) lohka pridš dost pocen skos... in isto snugg boots ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

aja pa če katera hoče fake uggice, sm najdla na ioffer.com ful đabe jih dobiš, že za 40-50€ ;) sej utipkite ioffer.com pa v iskalnih ugg pa poglejte..če vam bojo kere :) javte na ZS

aja pa tele prodajam, za več poglejte pod oglasi ;) (dodala bom sprot še ene iz ZARE & navadne škornčke gležnarje-mau višji kot gležnarji)

Slika
Slika

&&

Slika

&&

Zara Slika
mili
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mili »

Tjašaaaa, vprašanje zate: zanima me, kdaj si kupla tiste rjave škornje v jello-tu, pa če majo mogoče tudi črna. K iščem take črne. So jih meli v deichmannu pa jih več ni.
aja - pa jst mam tud tiste črne iz transporterja, zdj na novo, pa upam d ne bojo premočile :) včer sm jih mela obute pa mi niso premočile, v snegu bomo pa še vidli :)
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

lilox napisal/-a:zanima me če majo u transportu u mb-ju (europark) bulerje, če ne martinske pa vsaj podobne.??pa cena kakšna je?

fuul bi jih mela namreč :D :D :D :D

če ktera ve ... odgovori so dobrodošli sevede :D :D :D :D :D :D

v vseh transportih imajo bulerje dr.martens

so pa okoli 100 evrov in gor... moji so bli 130 evorv, pa so na 14 lukenj, uni na 19 lukenj nanesejo okoli 180 evorv, uni njižji pa so pomojem okoli 100... :D

upam, da sm ti kaj pomagala
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

waaa moji novi :) u živo še bl hudi kot na slikci (pa niso sivi ampk ČRNI)

Slika

tele pa prodajam (pa tiste cofke se da komot odrezat, če so pa komu ušeč nej jih pa ma ane :))
Slika
Slika
Slika

(več pod temo Oglasi)
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

a je kira kje vidla kakšne viola škornje s peto?(pa da majo zadrgo pri strani)
v humanicu so bli dvojni, vendar mi niso bli nobeni prav, v bati jih tudi ni.. kam bi še lahko šla? :?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

sixty napisal/-a:a je kira kje vidla kakšne viola škornje s peto?(pa da majo zadrgo pri strani)
v humanicu so bli dvojni, vendar mi niso bli nobeni prav, v bati jih tudi ni.. kam bi še lahko šla? :?

u massu majo ene tooooooook lepe prow una najlepša vijolčna možna... plus do 31.12. je 50% popust :P tko da šibiiiiiiiii! :P hehe
Zaklenjeno