Čevlji
Tud jz mam kdaj filin, da se petka kr premika. Sam to je pomoje odvisno od kvalitete čevla. Kokr sm jz razmišlala, se to dogaja zato, ker podplat čevla ni tako trden in maš pol filing k da se ti peta premika. Jz sm se pr enim že navadla, da kdaj to začutm. Sicer pa niso bli nwm kok dragi, tko da take stvari lahko prčakujem 

THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
pika911 napisal/-a:ammmmmm punce če kera želi dobit emu boots za po mojm mnenju kr kul ceno pol naj mi piše na zs... moja sestra jih je odkrila v berlinu... in cena je okol 100 evrov... še slika
http://shrani.si/f/24/109/2EiDnBWj/napo ... ggs-06.jpg
maš ZS. tega je na ebay pouno
lohka pridš dost pocen skos... in isto snugg boots 
aja pa če katera hoče fake uggice, sm najdla na ioffer.com ful đabe jih dobiš, že za 40-50€
sej utipkite ioffer.com pa v iskalnih ugg pa poglejte..če vam bojo kere
javte na ZS
aja pa tele prodajam, za več poglejte pod oglasi
(dodala bom sprot še ene iz ZARE & navadne škornčke gležnarje-mau višji kot gležnarji)
&&
&&
Zara
sej utipkite ioffer.com pa v iskalnih ugg pa poglejte..če vam bojo kere
javte na ZS
aja pa tele prodajam, za več poglejte pod oglasi
(dodala bom sprot še ene iz ZARE & navadne škornčke gležnarje-mau višji kot gležnarji)
&&
&&
Zara

Tjašaaaa, vprašanje zate: zanima me, kdaj si kupla tiste rjave škornje v jello-tu, pa če majo mogoče tudi črna. K iščem take črne. So jih meli v deichmannu pa jih več ni.
aja - pa jst mam tud tiste črne iz transporterja, zdj na novo, pa upam d ne bojo premočile
včer sm jih mela obute pa mi niso premočile, v snegu bomo pa še vidli 
aja - pa jst mam tud tiste črne iz transporterja, zdj na novo, pa upam d ne bojo premočile
včer sm jih mela obute pa mi niso premočile, v snegu bomo pa še vidli 
-
MissBitch
- Kofetarica

- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
lilox napisal/-a:zanima me če majo u transportu u mb-ju (europark) bulerje, če ne martinske pa vsaj podobne.??pa cena kakšna je?
fuul bi jih mela namreč![]()
![]()
![]()
![]()
če ktera ve ... odgovori so dobrodošli sevede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v vseh transportih imajo bulerje dr.martens
so pa okoli 100 evrov in gor... moji so bli 130 evorv, pa so na 14 lukenj, uni na 19 lukenj nanesejo okoli 180 evorv, uni njižji pa so pomojem okoli 100...
upam, da sm ti kaj pomagala
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
a je kira kje vidla kakšne viola škornje s peto?(pa da majo zadrgo pri strani)
v humanicu so bli dvojni, vendar mi niso bli nobeni prav, v bati jih tudi ni.. kam bi še lahko šla?
v humanicu so bli dvojni, vendar mi niso bli nobeni prav, v bati jih tudi ni.. kam bi še lahko šla?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
sixty napisal/-a:a je kira kje vidla kakšne viola škornje s peto?(pa da majo zadrgo pri strani)
u massu majo ene tooooooook lepe prow una najlepša vijolčna možna... plus do 31.12. je 50% popust
tko da šibiiiiiiiii!
hehe