Frizer
Jaz ti ful priporočam Smiljana. Jaz si ne morem predstavljati, da me frizira kdo drug. V salonu je vedno ful prijetno vzdušje, Smiljan pa dela frizure tudi na znanih izborih (sodeluje recimo z Bernardo Marolt, tudi na zadnjem supermodelu). Moraš pa se prej naročiti. To je njegova spletna stran http://www.smiljanskarica.si/ . Upam, da ti koristi;)
- razmazena_maca
- Debatorica
uf on je eno mojo sošolko ostrigel pa mi ni bilo blazno všeč. ji je nardil en čudn frufru, ki ji sploh ni pasal na obraz, barvo pretemno glede na ten pa še polikal, čeprav je menda vedel, da se tako uničenih las, kot jih je imela ona, naj ne bi likalo. kakorkoli, jaz k njemu ne bi hodila.Kgirl napisal/-a:Jaz ti ful priporočam Smiljana. Jaz si ne morem predstavljati, da me frizira kdo drug. V salonu je vedno ful prijetno vzdušje, Smiljan pa dela frizure tudi na znanih izborih (sodeluje recimo z Bernardo Marolt, tudi na zadnjem supermodelu). Moraš pa se prej naročiti. To je njegova spletna stran http://www.smiljanskarica.si/ . Upam, da ti koristi;)
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
lesnik napisal/-a:Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.
Odvisno od tega kam boš šla. Če boš šla h kakšnemu "znanemu" frizerju, bo veliko dražje, kot pri "neznanih" frizerjih. V mestih je tudi ponavadi dražje kot izven mesta. Jaz plačam okrog 45 evrov za pramena, striženje špičk in fenanje. Mi pa ponavadi naredi dve različni barvi pramen, ker potem izgleda bolj naravno, pa še barve se prelivajo. Če mi pa naredi pramene le z eno barvo, je pa še kakšen evro ceneje.
Lady_fLame napisal/-a:kateri pa je ^^? koliko placas tam ?
haris..sicer še ni tak znan...je pa super...sem pa dala za pramene(dvojne),striženje, neke maske za lase,likanje 32€ kar se mi zdi zelo ugodno za moje dolge lase...ponavad sem dala od 60€ naprej pri drugih...
ma pa tud svoje neke letake,pa če tist prineseš zraven maš 5%popust...dobiš jih pa v braniborju

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
lorelaj napisal/-a:lesnik napisal/-a:Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.
Odvisno od tega kam boš šla. Če boš šla h kakšnemu "znanemu" frizerju, bo veliko dražje, kot pri "neznanih" frizerjih. V mestih je tudi ponavadi dražje kot izven mesta. Jaz plačam okrog 45 evrov za pramena, striženje špičk in fenanje. Mi pa ponavadi naredi dve različni barvi pramen, ker potem izgleda bolj naravno, pa še barve se prelivajo. Če mi pa naredi pramene le z eno barvo, je pa še kakšen evro ceneje.
Men je tut frizer za striženje koničk pa delanje pramenov zaračunu tm okrog 50 eur.

- passiflora
- Komunikatorka