Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
ZiZZa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZiZZa »

dobri mariborski frizeru oz. frizerski saloni? povejte mnenje pa kake so cene pa to :P
Kgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kgirl »

Jaz ti ful priporočam Smiljana. Jaz si ne morem predstavljati, da me frizira kdo drug. V salonu je vedno ful prijetno vzdušje, Smiljan pa dela frizure tudi na znanih izborih (sodeluje recimo z Bernardo Marolt, tudi na zadnjem supermodelu). Moraš pa se prej naročiti. To je njegova spletna stran http://www.smiljanskarica.si/ . Upam, da ti koristi;)
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Mene pa zanima, če je kkšna frizerka v Ljubljani, ki bi me lahko ostrigla na domu ker so saloni predragi :( Če kera pozna kkšno, prosim kontakt. Strigla bi si samo konice pa se mi zdi 20€+ mal predrago.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

Kgirl napisal/-a:Jaz ti ful priporočam Smiljana. Jaz si ne morem predstavljati, da me frizira kdo drug. V salonu je vedno ful prijetno vzdušje, Smiljan pa dela frizure tudi na znanih izborih (sodeluje recimo z Bernardo Marolt, tudi na zadnjem supermodelu). Moraš pa se prej naročiti. To je njegova spletna stran http://www.smiljanskarica.si/ . Upam, da ti koristi;)
uf on je eno mojo sošolko ostrigel pa mi ni bilo blazno všeč. ji je nardil en čudn frufru, ki ji sploh ni pasal na obraz, barvo pretemno glede na ten pa še polikal, čeprav je menda vedel, da se tako uničenih las, kot jih je imela ona, naj ne bi likalo. kakorkoli, jaz k njemu ne bi hodila.
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

js sm pa končno v celju našla frizerja ki mi odgovarja in mi je cenovno zelo ugoden :jump: :tanz:
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

kateri pa je ^^? koliko placas tam ?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

lesnik napisal/-a:Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.

Odvisno od tega kam boš šla. Če boš šla h kakšnemu "znanemu" frizerju, bo veliko dražje, kot pri "neznanih" frizerjih. V mestih je tudi ponavadi dražje kot izven mesta. Jaz plačam okrog 45 evrov za pramena, striženje špičk in fenanje. Mi pa ponavadi naredi dve različni barvi pramen, ker potem izgleda bolj naravno, pa še barve se prelivajo. Če mi pa naredi pramene le z eno barvo, je pa še kakšen evro ceneje.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

Lady_fLame napisal/-a:kateri pa je ^^? koliko placas tam ?

haris..sicer še ni tak znan...je pa super...sem pa dala za pramene(dvojne),striženje, neke maske za lase,likanje 32€ kar se mi zdi zelo ugodno za moje dolge lase...ponavad sem dala od 60€ naprej pri drugih...

ma pa tud svoje neke letake,pa če tist prineseš zraven maš 5%popust...dobiš jih pa v braniborju :wink:
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

lorelaj hodim v Ljubljano k frizerki emma je pa privat ma svoje majhen saloncek je,je mal stran od želežniški postaji
citrončica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a citrončica »

lorelaj napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.

Odvisno od tega kam boš šla. Če boš šla h kakšnemu "znanemu" frizerju, bo veliko dražje, kot pri "neznanih" frizerjih. V mestih je tudi ponavadi dražje kot izven mesta. Jaz plačam okrog 45 evrov za pramena, striženje špičk in fenanje. Mi pa ponavadi naredi dve različni barvi pramen, ker potem izgleda bolj naravno, pa še barve se prelivajo. Če mi pa naredi pramene le z eno barvo, je pa še kakšen evro ceneje.

Men je tut frizer za striženje koničk pa delanje pramenov zaračunu tm okrog 50 eur. :rolleyes:
orto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orto »

A ima kdo številko od frizerja Matjaža, ki ima salon v BS3, Kameleon se mi zdi, da se imenuje?
orto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orto »

A ima kdo številko od frizerja Matjaža, ki ima salon v BS3, Kameleon se mi zdi, da se imenuje?
Uporabniški avatar
No_Angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a No_Angel »

hej, js bi rada malo zamenjala frizerja pa me zanima če mi lahko katera pomaga kje v ljubljani dobro strižejo pa da so normalne cene (tam okoli 20-25 € za striženje). Hvala! :)
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

Meni je všeč Tomo tam blizu mestne hiše ko greš proti stolnici.
Odgovori