Aloha napisal/-a:Ampak po keri logiki je seks sprejemljiu, spanje u isti pojsli pa ne?!
Po logiki "kaj bodo sosedje rekli".

jullia_ napisal/-a:Jst pa na to drugače gledam. S skupnim spanjem ne pride samo do seksa (to itak že prej, vsaj ponavadi), ampak zveza preide na nek višji nivo. Fant ni več samo nekdo, s komer preživljaš popoldneve in greš v kino, ampak nekdo, ki vsaj občasno s teboj delo dom.
Ni me treba zdaj lovit na detajlu, da tudi brez spanja fant uporablja tvoje stranišče in ti prazni hladilnik, to vem. Še vedno pa s spanjem v vaši hiši vsaj delno postane član družine. Verjetno so zato nekateri starši bolj previdni in zadržani glede tega. S tem nekoga spustijo v svoj dom in se nočejo prenaglit, če so že mnenja, da se hčerka je/bi.

***Ally*** napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Jst pa na to drugače gledam. S skupnim spanjem ne pride samo do seksa (to itak že prej, vsaj ponavadi), ampak zveza preide na nek višji nivo. Fant ni več samo nekdo, s komer preživljaš popoldneve in greš v kino, ampak nekdo, ki vsaj občasno s teboj delo dom.
Ni me treba zdaj lovit na detajlu, da tudi brez spanja fant uporablja tvoje stranišče in ti prazni hladilnik, to vem. Še vedno pa s spanjem v vaši hiši vsaj delno postane član družine. Verjetno so zato nekateri starši bolj previdni in zadržani glede tega. S tem nekoga spustijo v svoj dom in se nočejo prenaglit, če so že mnenja, da se hčerka je/bi.
Jp, pri naših je bil oziroma je nek tak problem..sploh ni problem seks, niti toliko neko prenaglo odločanje, ampak bolj dejstvo, da nekoga sprejmeš v svoj dom..in oni tega pač nočejo.
Tako si jaz to razlagam...

razn če ma svoj del hiše itd pa svoje gospodinjstvo potem bi pa se morala sama odločat koga bo sprejela notr.