sem mislila, da me bo kap

rammsteingirl napisal/-a:jao, kaj mi je povedala prijateljica. je bila pri ginekologinji (ima isto kot jaz) in jo je vprašala, koliko časa naj bi vsaj bilo premora med koncem in ponovnim začetkom jemanja KT. in kaj ji je ginekologinja rekla: da lahko tudi samo 1 mesec, bolje to, kot pa da zanosiš.
sem mislila, da me bo kaptak nestrokoven predlog. še sama vem, da ni dobro kar po svoje nekaj jemati KT, en mesec ja, drug ne, pa potem spet. skratka, razočarana sem.
*LooBika* napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:jao, kaj mi je povedala prijateljica. je bila pri ginekologinji (ima isto kot jaz) in jo je vprašala, koliko časa naj bi vsaj bilo premora med koncem in ponovnim začetkom jemanja KT. in kaj ji je ginekologinja rekla: da lahko tudi samo 1 mesec, bolje to, kot pa da zanosiš.
sem mislila, da me bo kaptak nestrokoven predlog. še sama vem, da ni dobro kar po svoje nekaj jemati KT, en mesec ja, drug ne, pa potem spet. skratka, razočarana sem.
tud js sm pred kratkim zvedla od ene kolegice...da ji je ginekologinja rekla isto..da pac to sploh ni pomembno ce naredis premor, potem pa se kaj kmalu odlocis za ponovno jemanje KT..da ce enostavno vidis da ni to to, pac lepo zacnes jemati naprej...
MsN napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:jao, kaj mi je povedala prijateljica. je bila pri ginekologinji (ima isto kot jaz) in jo je vprašala, koliko časa naj bi vsaj bilo premora med koncem in ponovnim začetkom jemanja KT. in kaj ji je ginekologinja rekla: da lahko tudi samo 1 mesec, bolje to, kot pa da zanosiš.
tud js sm pred kratkim zvedla od ene kolegice...da ji je ginekologinja rekla isto..da pac to sploh ni pomembno ce naredis premor, potem pa se kaj kmalu odlocis za ponovno jemanje KT..da ce enostavno vidis da ni to to, pac lepo zacnes jemati naprej...
ja js osebno se tud s tem ne bi poigravala..zdj mam namen ko zakljucim to skatlico, koncati z jemanjem s KT..kar bo pac bo..ampak ne mislim, pa zdj neki preizkusat kako se bo obneslo, potem pa cez tri tedne ali mesec ponovno zaceti z jemanjem..to se mi zdi popolnoma nesmiselno..
Meni se glede na mojo izkušnjo z jemanjem in prenehanjem zdi to skrajno nepredstavljivo. Ko sem začela s kt, sem spremembe na počutju in teleso intenzivno opažala vsaj 3 mesece, po prenehanju pa teče že 4. mesec, a je stanje še vedno nestabilno - vidim kup sprememb in bi me ponovno jemanje zagotovo spet spravilo v totalno hormonsko zmedo.
Mogoče je odvisno od osebe in telesa, ampak zase vem, da se s tem ne bi igrala - če jemljem, jemljem na dolgi rok in enako glede obdobja brez kt.
Kaychee napisal/-a:Jz pa ne vidm fore, da kr neki ene pavze delate. Te tablete loh jemleš na dolgi rok, brez nekih neumnih pavz po en mesec vsako leto. Ne vem, kaj pa bo drugač, če prekineš kao za 3 mesce al pa ne vem 5 in pol spet začneš jemat?!
p!ka napisal/-a:Kaychee napisal/-a:Jz pa ne vidm fore, da kr neki ene pavze delate. Te tablete loh jemleš na dolgi rok, brez nekih neumnih pavz po en mesec vsako leto. Ne vem, kaj pa bo drugač, če prekineš kao za 3 mesce al pa ne vem 5 in pol spet začneš jemat?!
Jz mislim, da sploh ni zdravo za imunski sistem, da prenehaš jemat KT sam za en mesec in pol nadaljevat.