Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

lolika11 napisal/-a:zadnič sem zamudila 3ure s tabletko, vmes sem imela odnos... A bi lohk bli kakšni blemi al je ok?

je ok :)
Uporabniški avatar
Lara88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara88 »

ma katera KT Yasminelle? a so ok?
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Lara88 napisal/-a:ma katera KT Yasminelle? a so ok?

joj 2 strani nazaj se je o tem pisalo... mal poglej
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Sicer je pa to težko reči. Enim ustrezajo ene tabletke, drugim povsem neke druge ...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Joj, jez sm lih učerej zvedla, da je moja bivša sošolka z gimnazije (bila mi je tudi cimra en čas) v bolnici zaradi tabletk... Baje ji je roka plava ratala :eek: . Sam se mi zdi, da ima mogoče ona kko nagnjenost k trobozi, ker je tudi njen fotr že en čas bolan in baje slabokrven... Ne vem no. Sam pol ji ne bi smeli dat tabletk. Mislm, da mal preveč delijo te tabletke in to usakemu :roll: .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Js sm komej začela z jemanjem KT in mam že probleme... Včerej sm mela 1. dan M in js lepo zvečer vzamem tabletko... prvič. In dons M nimam več... A je to normalno, a je kej narobe z mano?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Tako tvoje telo reagira na umetno uvajanje hormonov v telo.

Nič bat, samo redno naprej jemlji. Je reakcija precej normalna. ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

ženska napisal/-a:Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.

To je čist res. Men je KT dala po 2min pogovora... še tega ni vprašala, če imamo doma kakšno bolezen, nič.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mene je pa vse preprašal od teže, višine, bolezni, pogostosti spolnih odnosov, kdaj sm jih prvič mela..
pol mi je pa še razložu da zdej ne bom več rabla dodatne zaščite (kondomov) in da naj se tega zavedam in ne sexam vse povprek. In mi je razložu: Ti si sonce, si glavna. fantje ki se vrtijo okrog tebe so pa planeti. In ker si ti glavna lahko ti izbereš ker planet (fant) se ti lahko približa. ne dovoli da planeti izbirajo tebe :)

:lach:
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

ženska napisal/-a:Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.

mene pregledal SPLOH niso, isto ne kolegice..tko da ja, lahko bi mal bolj posvetil pregledom ne pa da predpisujejo KT vsepovprek
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OrangeLady napisal/-a:

mene pregledal SPLOH niso, isto ne kolegice..tko da ja, lahko bi mal bolj posvetil pregledom ne pa da predpisujejo KT vsepovprek

niso te pregledal, ampak če bi ti želela bi te.
Ginekolog te nima pravice pregledat do 20. leta, če ti sama ne zaprosiš za pregled.
Ko si stara 20 let pa MORAŠ na pregled nujno.. če prideš prvič h gin. pri 25ih greš pač takrat direkt na pregled, če prideš pa pred 20.letom pa ne greš če sama ne izraziš želje vse do 20.leta.
upam da sm dost jasno napisala :)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

~NIA~ napisal/-a:
OrangeLady napisal/-a:

niso te pregledal, ampak če bi ti želela bi te.
Ginekolog te nima pravice pregledat do 20. leta, če ti sama ne zaprosiš za pregled.
Ko si stara 20 let pa MORAŠ na pregled nujno.. če prideš prvič h gin. pri 25ih greš pač takrat direkt na pregled, če prideš pa pred 20.letom pa ne greš če sama ne izraziš želje vse do 20.leta.
upam da sm dost jasno napisala :)

jaz nisem imela nobene želje, pa me je pregledal :wink: in sem čisto zadovoljna s tem. tudi bris mi je že vzel, pa me tudi ni nič vprašal. ampak je to zame super, ker se ne bojim pregledov in zdravnikov, dokler odkrivajo in tudi zdravijo bolezni.
glede kt: dobila sem jih po prvem pregledu, zdravnik me je tudi vprašal o vseh boleznih v družini, če kadim, imam druge težave, sesra me je stehtala in izmerila pritisk. v glavnem, mislim, da je bilo vse po pravilih. je pa res, da me od takrat nikoli več ni stehtala ali izmerila pritiska. :? recep pa je do sedaj vedno dala mami (ker pač ona hodi po recepte zame, za sestro in zase).
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kolk si bla pa stara ko si prvič šla po tablete?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

OrangeLady napisal/-a:

A ti pa nimaš ust, da bi ga vprašala, kako je s tvojim pritiskom, mu povedala za bolezni, ki jih imaš v družini....? Ene ste res neverjetne, zavedate se nevarnosti KT, pa jih kar jeste, čeprav vas mučijo dvomi.
Dohtar bo mogoče kriv za zaplete, krvni strdek boš imela pa ti. A ne bi bilo bolje preverit?
Zaklenjeno