lolika11 napisal/-a:zadnič sem zamudila 3ure s tabletko, vmes sem imela odnos... A bi lohk bli kakšni blemi al je ok?
je ok

OrangeLady napisal/-a:ženska napisal/-a:Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.
mene pregledal SPLOH niso, isto ne kolegice..tko da ja, lahko bi mal bolj posvetil pregledom ne pa da predpisujejo KT vsepovprek
~NIA~ napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:ženska napisal/-a:Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.
mene pregledal SPLOH niso, isto ne kolegice..tko da ja, lahko bi mal bolj posvetil pregledom ne pa da predpisujejo KT vsepovprek
niso te pregledal, ampak če bi ti želela bi te.
Ginekolog te nima pravice pregledat do 20. leta, če ti sama ne zaprosiš za pregled.
Ko si stara 20 let pa MORAŠ na pregled nujno.. če prideš prvič h gin. pri 25ih greš pač takrat direkt na pregled, če prideš pa pred 20.letom pa ne greš če sama ne izraziš želje vse do 20.leta.
upam da sm dost jasno napisala
OrangeLady napisal/-a:ženska napisal/-a:Takih primerov je ogromno. Mnogo več, kot jih pride v javnost. Ginekologi tabletke predpisujejo kar vsevprek, brez, da bi te natančno pregledali.