Js pa vem da ga čist premalokrat. Zdaj že nekaj časa nisva seksala ker pač js ne morm zard ene težave, pa se sploh nism spomnla da bi mogoče lahk vseen js njega zadovoljila. Bom zdj bolj pridna. Sj drgač mi je to ful dobr počet, ker vidm kako uživa, pa me čist divje gleda.
Georgia napisal/-a:Js pa vem da ga čist premalokrat. Zdaj že nekaj časa nisva seksala ker pač js ne morm zard ene težave, pa se sploh nism spomnla da bi mogoče lahk vseen js njega zadovoljila. Bom zdj bolj pridna. Sj drgač mi je to ful dobr počet, ker vidm kako uživa, pa me čist divje gleda.
uff čimprej se spomnm jz sma da ga pogledam, pa če se ne bi sexal, bi vedla kaj je treba po storit..že zrt tega, ker se pač rada dotikam njegovga tm spodej in pol gledat kako uživa in gleda in govori in divjee
haha jaz tudi čimvečkrat ful mi je fajn in dejansko me zna včasih prav zadovoljit, ko vidim kak mu paše..in hophophop že naprej gledava film jaja..hvalabogu za oralni sex
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uf, da bi sam njega jz . . . Se sploh ne spomem kdaj je blo nazadnje. To pa zato, ker se zrad njegove službe ( ) ne vidiva dosti in ko se, se sam "naskočiva".
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
ŽuŽa napisal/-a:Kadar mam M., al pa kdaj ko prideva pozno zvečer dam in mi ne paše seksat ker sem preveč zaspana .
Ne da se ti seksat, ker si zaspala, ljubi pa se ti izvajati oralo?
Če sem zaspana, sem zaspana, ga ni hudiča, ki me premami
Jah če se začne kej dogajat tm pr njemu uspodi ga nočm kr na mir pustit ...in pol usaj to nardim da mu ga potegnem. Je hitrejš kot če bi seksala, pa še manj energije gre ( takrat jo mam itak bolj mal ponavad).
Preden sva začela seksat sem mu kar pogosto. No, tudi zdej ga še vedno vzamem v usta... Zadnjič sva bila pri njemu doma in sem mu ga. Čez manj kot 1 uro se je korenjak zopet začel zbujati (no, malo sem ga dražila) in sem mu še enkrat (na njegovo pobudo). Res je, da je drugič trajalo precej dalj predno mu je prišlo (in sperme je bilo posledično tudi manj), ampak je bilo kar fino. Jaz uživam v tem, ker vem da njemu paše. Kako hitro zaporedoma je vaš partner lahko spet aktiven? Moram rečt da je bilo takrat izjemoma, da je bil v pripravljenosti tako kmalu. Ponavadi traja okoli 2, 3ure, pa še tako ni garancije....
^^moj lahk ful hitro spet seksa (ce mu ga oralno je drgac, se mi zdi da se bol zmuci, takrat mal dlje traja) sam pride mu pac kasnej...trd pa je, tk da js pac normalno uzivam naprej
drugac mu ga pa nikol ne samo oralno...ker itak vedno seksama, tut med M...
Preden sva začela sexat, je blo to en čas kr redno na sporedu, vsaki drugi dan. Zdej pa tisti tedn, ko mam perilo, drugač pa ni šans, da bi samo js njega.
Midva ne marava oralnega seksa.Ne jaz da on meni,ne on da jaz njemu čeprav bi mu če bi hotel.In tud on bi meni,če bi hotela samo to me resnično ne rajca.
Enako ne tudi njega.
Midva ne marava oralnega seksa.Ne jaz da on meni,ne on da jaz njemu čeprav bi mu če bi hotel.In tud on bi meni,če bi hotela samo to me resnično ne rajca. Enako ne tudi njega.
Sem mislila, da sem edina taka.
Ja, glih ker nej bi bla razmerja sploh "daj-dam" se pač jz ne grem tega, niti jz ne pustim fanta tja..
Pa tud ne razumem k ene pravte "če mi ni do seksa" - a oralno se vam pa ljubi? Men če ni do sexa, nočem niti vedt za karkol v zvezi s tem.