Pozdrav vsem cosmo puncam! Mene pa zanima kako pogosto svojega moškega oralno zadovoljite? Hvala za odgovore.
DODATEK: Ker je očitno prišlo pri mojem vprašanju do napačnega razumevanja, bom bolj jasno definirala svoje vprašanje. Zanima me, kolikokrat ga popolnoma in samo njega, torej ne kot del predigre, zadovoljite svojega partnerja oralno.
Zadnjič spremenil mala_s*, dne 29. Sep. 2008 7:01, skupaj popravljeno 5 krat.
Obregnila sem bom samo ob možnosti v anketi. Če tako imaš same nizkofrekvenčne opcije, prva je pa "bolj poredko". Kaj je lahko še bolj poredko od parkrat letno? In ali ni nekajkrat na leto isto kot enkrat mesečno?
pr nama pa je blo to prisotno skor vedno ko sma sexala... kr je obema blo fajn in je pac pasal... sam zdej sm pa na sveže samska, tko da... neki casa tega ne bo:)
Pontifex Maximus napisal/-a:Vprašanje je, kolikokrat zadovoljiš svojega moškega.
Ja no, pa vseeno lahko poveš za punco
No, bom še jest za mojega dragega povedala. Sigurno več kot pa le trikrat ali štirikrat mesečno. Ponavadi je to pač predigra. No, včasih se tudi takoj spraviva k stvari , ampak večinoma pa se mi zdi, da je tudi oralno na sporedu