Kolikokrat oralno zadovoljite svojega moškega (samo njega)?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Kako pogosto svojega moškega oralno zadovoljite?

bolj poredko
22
15%
na leto nekajkrat
12
8%
1X do 2X mesečno
23
15%
3X do 4X mesečno
21
14%
še bolj pogosto
72
48%

Skupaj glasov: 150

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Js pa vem da ga čist premalokrat. Zdaj že nekaj časa nisva seksala ker pač js ne morm zard ene težave, pa se sploh nism spomnla da bi mogoče lahk vseen js njega zadovoljila. Bom zdj bolj pridna. Sj drgač mi je to ful dobr počet, ker vidm kako uživa, pa me čist divje gleda. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

če se mi ne da sexat, če mam spodi kakršnekoli težave ali če imam M.
Ali pa tud kar tako :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Georgia napisal/-a:Js pa vem da ga čist premalokrat. Zdaj že nekaj časa nisva seksala ker pač js ne morm zard ene težave, pa se sploh nism spomnla da bi mogoče lahk vseen js njega zadovoljila. Bom zdj bolj pridna. Sj drgač mi je to ful dobr počet, ker vidm kako uživa, pa me čist divje gleda. :)

uff čimprej se spomnm :D jz sma da ga pogledam, pa če se ne bi sexal, bi vedla kaj je treba po storit..že zrt tega, ker se pač rada dotikam njegovga tm spodej :cool: :cool: in pol gledat kako uživa in gleda in govori in divjee
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Kadar mam M., al pa kdaj ko prideva pozno zvečer dam in mi ne paše seksat ker sem preveč zaspana :D .
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

haha jaz tudi čimvečkrat ;) ful mi je fajn in dejansko me zna včasih prav zadovoljit, ko vidim kak mu paše..in hophophop že naprej gledava film :D jaja..hvalabogu za oralni sex :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Samo ko imam menstruacijo. Drugače mi ne pusti, da bi samo jaz njega... hoče tudi on mene. :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Uf, da bi sam njega jz . . . Se sploh ne spomem kdaj je blo nazadnje. To pa zato, ker se zrad njegove službe ( :roll: ) ne vidiva dosti in ko se, se sam "naskočiva". Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

ŽuŽa napisal/-a:Kadar mam M., al pa kdaj ko prideva pozno zvečer dam in mi ne paše seksat ker sem preveč zaspana :D .

Ne da se ti seksat, ker si zaspala, ljubi pa se ti izvajati oralo?

Če sem zaspana, sem zaspana, ga ni hudiča, ki me premami :lol:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MsN napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Kadar mam M., al pa kdaj ko prideva pozno zvečer dam in mi ne paše seksat ker sem preveč zaspana :D .

Ne da se ti seksat, ker si zaspala, ljubi pa se ti izvajati oralo?

Če sem zaspana, sem zaspana, ga ni hudiča, ki me premami :lol:

Jah če se začne kej dogajat tm pr njemu uspodi ga nočm kr na mir pustit :D ...in pol usaj to nardim da mu ga potegnem. Je hitrejš kot če bi seksala, pa še manj energije gre ( takrat jo mam itak bolj mal ponavad).
sportqueen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportqueen »

Preden sva začela seksat sem mu kar pogosto. No, tudi zdej ga še vedno vzamem v usta... Zadnjič sva bila pri njemu doma in sem mu ga. Čez manj kot 1 uro se je korenjak zopet začel zbujati (no, malo sem ga dražila) in sem mu še enkrat (na njegovo pobudo). Res je, da je drugič trajalo precej dalj predno mu je prišlo (in sperme je bilo posledično tudi manj), ampak je bilo kar fino. Jaz uživam v tem, ker vem da njemu paše. Kako hitro zaporedoma je vaš partner lahko spet aktiven? Moram rečt da je bilo takrat izjemoma, da je bil v pripravljenosti tako kmalu. Ponavadi traja okoli 2, 3ure, pa še tako ni garancije....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^moj lahk ful hitro spet seksa (ce mu ga oralno je drgac, se mi zdi da se bol zmuci, takrat mal dlje traja) sam pride mu pac kasnej...trd pa je, tk da js pac normalno uzivam naprej :D

drugac mu ga pa nikol ne samo oralno...ker itak vedno seksama, tut med M...
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Preden sva začela sexat, je blo to en čas kr redno na sporedu, vsaki drugi dan. :D Zdej pa tisti tedn, ko mam perilo, drugač pa ni šans, da bi samo js njega. :wink:
...if there are roses, they will blossom...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Kje je možnost nikoli?

Midva ne marava oralnega seksa.Ne jaz da on meni,ne on da jaz njemu čeprav bi mu če bi hotel.In tud on bi meni,če bi hotela samo to me resnično ne rajca.
Enako ne tudi njega.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Smetka_ napisal/-a:Kje je možnost nikoli?

Midva ne marava oralnega seksa.Ne jaz da on meni,ne on da jaz njemu čeprav bi mu če bi hotel.In tud on bi meni,če bi hotela samo to me resnično ne rajca.
Enako ne tudi njega.
Sem mislila, da sem edina taka.
Ja, glih ker nej bi bla razmerja sploh "daj-dam" se pač jz ne grem tega, niti jz ne pustim fanta tja..

Pa tud ne razumem k ene pravte "če mi ni do seksa" - a oralno se vam pa ljubi? Men če ni do sexa, nočem niti vedt za karkol v zvezi s tem. :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

purple_rain napisal/-a:Men če ni do sexa, nočem niti vedt za karkol v zvezi s tem. :D

ja enako, js sm tut o tem razmisljala :D
Odgovori