Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka napisal/-a:Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila..
Ja jaz imam isti problem z Yarino. Zdaj se mi že nekaj mesecev (jemljem te tabletke že kake dve leti) v času ovulacije pojavila šibka krvavitev...ma niti ni krvavitev sam se v belem toku pojavljajo sledovi krvi. Pa tudi ne vem zakaj, ampak se niti ne obremenjujem s tem kaj preveč.
Mogoče pa je vzrok prehlad...ne bi vedla. Če te skrbi pokliči ginekologa (jaz sem zadnjič bila pa sem pozabila vprašat

-
- Cosmopolitanka
HuDoBa napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila..
Ja jaz imam isti problem z Yarino. Zdaj se mi že nekaj mesecev (jemljem te tabletke že kake dve leti) v času ovulacije pojavila šibka krvavitev...ma niti ni krvavitev sam se v belem toku pojavljajo sledovi krvi. Pa tudi ne vem zakaj, ampak se niti ne obremenjujem s tem kaj preveč.
Mogoče pa je vzrok prehlad...ne bi vedla. Če te skrbi pokliči ginekologa (jaz sem zadnjič bila pa sem pozabila vprašat) pa pol še prosim sem napiši odgovor
Lahko, da je le kri, ki je "ostala" od prej.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Tudi jaz sem imela rjavi izcedek med jemanjem KT in mi je zdravnica zamenjala tablete. Rjav izcedek naj bi bil normalen ko začneš jemat KT, saj se telo prilagaja na hormonske spremembe, če pa se naenkrat pojavi vmes ali ko Kt jemlješ dlje časa pa naj bi bil to znak, da je hormonska zaščita preslaba (da so ti tabletke "prešvoh" ) in se je pametno posvetovat s svojo ginekologinjo.
Meni je dala malo "močnejše" tabletke in zdaj je vse ok.
Meni je dala malo "močnejše" tabletke in zdaj je vse ok.

Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde?
edit: najdla
edit: najdla

Zadnjič spremenil anoyel, dne 02. Okt. 2008 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
anoyel napisal/-a:se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde?![]()
![]()
![]()
sicer mozno, da se še kje skriva in, da jih bom nasla... a vendar.. ali tolerira to sestra pri ginekologinji in izda nov recept za KT? vem, da je to sila neodgovorna stvar... ampak se zgodi. vsaj meni se je
Pokliči in vprašaj. Vprašat ni greh prav tako te preko telefona ne more ugriznt

anoyel napisal/-a:se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde?![]()
![]()
![]()
sicer mozno, da se še kje skriva in, da jih bom nasla... a vendar.. ali tolerira to sestra pri ginekologinji in izda nov recept za KT? vem, da je to sila neodgovorna stvar... ampak se zgodi. vsaj meni se je
Kere pa maš? Če maš logest mam jst še 3 škatlce doma, ker sm jih nehala jemat.