Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

Damyanchyka napisal/-a:Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. :?

Ja jaz imam isti problem z Yarino. Zdaj se mi že nekaj mesecev (jemljem te tabletke že kake dve leti) v času ovulacije pojavila šibka krvavitev...ma niti ni krvavitev sam se v belem toku pojavljajo sledovi krvi. Pa tudi ne vem zakaj, ampak se niti ne obremenjujem s tem kaj preveč.
Mogoče pa je vzrok prehlad...ne bi vedla. Če te skrbi pokliči ginekologa (jaz sem zadnjič bila pa sem pozabila vprašat :evil: ) pa pol še prosim sem napiši odgovor :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Če jemlješ kt, nimaš ovulacije.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

MsN napisal/-a:Če jemlješ kt, nimaš ovulacije.

ah pišuka no, ampak meni se to vseeno pojavlja v času ovulacije (oz. ko bi jo naj mela).
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

HuDoBa napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:Jst pa jemlem Yasminelle mislm da 9mes. Pa se mi je zdej v drugem tednu jemanja nove škatlce pojavu nek rjav izcedek. Zdej ni ga velik..tko pač k nek beli tok z dodano krvjo al kaj jst vem čem. A ma kira mogoče take izkušnje? Prehlajena sm mal..A je mogoče to vzrok? Mal me skrbi je pa to drugi dan tku da sm opazila.. :?

Ja jaz imam isti problem z Yarino. Zdaj se mi že nekaj mesecev (jemljem te tabletke že kake dve leti) v času ovulacije pojavila šibka krvavitev...ma niti ni krvavitev sam se v belem toku pojavljajo sledovi krvi. Pa tudi ne vem zakaj, ampak se niti ne obremenjujem s tem kaj preveč.
Mogoče pa je vzrok prehlad...ne bi vedla. Če te skrbi pokliči ginekologa (jaz sem zadnjič bila pa sem pozabila vprašat :evil: ) pa pol še prosim sem napiši odgovor :)

Lahko, da je le kri, ki je "ostala" od prej.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Tudi jaz sem imela rjavi izcedek med jemanjem KT in mi je zdravnica zamenjala tablete. Rjav izcedek naj bi bil normalen ko začneš jemat KT, saj se telo prilagaja na hormonske spremembe, če pa se naenkrat pojavi vmes ali ko Kt jemlješ dlje časa pa naj bi bil to znak, da je hormonska zaščita preslaba (da so ti tabletke "prešvoh" ) in se je pametno posvetovat s svojo ginekologinjo.
Meni je dala malo "močnejše" tabletke in zdaj je vse ok. :)
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde?

edit: najdla :D
Zadnjič spremenil anoyel, dne 02. Okt. 2008 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

anoyel napisal/-a:se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde? :( :? :oops:

sicer mozno, da se še kje skriva in, da jih bom nasla... a vendar.. ali tolerira to sestra pri ginekologinji in izda nov recept za KT? vem, da je to sila neodgovorna stvar... ampak se zgodi. vsaj meni se je :evil:

Pokliči in vprašaj. Vprašat ni greh prav tako te preko telefona ne more ugriznt :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

anoyel napisal/-a:se je ze kateri zgodilo, da je pač na recept dobila 3 skatlce in je dve od teh nekje zalozila.. tako mocno, da jih ne najde? :( :? :oops:

sicer mozno, da se še kje skriva in, da jih bom nasla... a vendar.. ali tolerira to sestra pri ginekologinji in izda nov recept za KT? vem, da je to sila neodgovorna stvar... ampak se zgodi. vsaj meni se je :evil:

Kere pa maš? Če maš logest mam jst še 3 škatlce doma, ker sm jih nehala jemat.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

Jaz imam zdaj Lidynette (sem šla dol z Yarine). A ima katera kake izkušnje s temi tabletkami?
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

a je še ena punca umrla zrd tabletk al ma moja mami napačne informacije
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ann* napisal/-a:a je še ena punca umrla zrd tabletk al ma moja mami napačne informacije

Sm v gugla dala pa nč ne vrže vn da bi blo kej novga. Upam da ne no :? .
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

neki je blo spet na hrvaškem- eni punci so se mašile žile u možganih. sam nism zihr a je umrla al ne.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

En nov primer tromboze na Hrvaškem. Trenutno stanje punce je v redu, brez zapletov - to sem prej videla po tv.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Zaklenjeno