..Evelyn.. napisal/-a:Hej! kaj pa rok trajanja pri KT?
Na moji trenutni škatli piše do marca 2011.
freaky napisal/-a:Seveda, vsako zdravilo ima stranske učinke (blažje in hujše), a ko se pa stvar pojavi na televiziji (ja tudi mediji nosijo en del "krivde"), pa vidimo, da se stvar dejansko lahko naredi. Saj prebereš navodila in vidiš, a šele ko stvar postane "resnična", se jo zavedaš. Mal sem zakomplicirala, ampak upam, da se razume.
ŽuŽa napisal/-a:Bi pa ful lepo prosla da če bo katera gledala napiše kej kar je blo v tole temo. Ker me zelo zanima drgač.
*skokica* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Bi pa ful lepo prosla da če bo katera gledala napiše kej kar je blo v tole temo. Ker me zelo zanima drgač.
Naj razmislim (sem skoraj spala zraven) ... V bistvu niso povedali nič novega, ginekologinja je povedala, da tabletke Yarina niso nič posebnega in bi se lahko to zgodilo s katerimikoli drugimi tabletkami, da niti ne vedo, če so res tabletke vzrok, da je poleg še milijon dejavnikov, ki bi to lahko povzročile, da se poveča možnost, če punca kadi, ima prekomerno telesno težo ... Pa da ona ne odvsetuje jemanja, če se pa pojavijo kakšni stranski učinki oz. karkoli nenavadnega, pa seveda takoj k zdravniku ...