jullia_ napisal/-a:roxeanne napisal/-a:poglej 2 strani nazaj
jst tut jemljem yarino in sem že prej kolebala al bi pustila al še jemala. ta dogodek s to punco je pa pr meni sam pika na i, zarad katere bom po dobrih 4 letih pustila tabletke. zmeraj bolj ugotavljam kak strup je to...

Potem pa najbolje, da se še začneš pred vsako nevihto skrivat, da te ne bo strela zadela. Statistična možnost smrti zaradi KT in udarca strele je namreč enaka (dr. Bojana Pinter - 24ur

)
Zaradi KT sta umrli dve punci, vsaka na svojem koncu sveta. Koliko ljudi pa vsak dan umre zaradi bolezenskih stanj, ki jih povzroča kajenje, *purple*?
Jst vas enih sicer res ne štekam. Sej imate vse navodila zraven tabletk. Tisti pildek je pametno prebrat, da ni potem človek ves zaprepaden, ko izve, da ima hormonski preparat, ki ga vnaša v telo, lahko (OMG!) stranske učinke.
Še za tisto, ki bi kar preventivno aspirine goltala: Aspirin ima tudi navodila priložena, na njih je naštetih kar precej stranskih učinkov. Od zgage in bruhanja, pa do astme, koprivnice, anafilaktične reakcije in zvečane nevarnosti krvavitve. Ne ga srat.
julija, KT so že tko znane kot bolj tko. sama imam z njimi že od prve tablete, grozne probleme in kaj naj rečem, da so fajn?je res dobro, da se ob dnevih ko naj bi dobila M ne tresem al bo al ne bo, samo vseeno, glede na to kako si lahko s temi hormoni uničiš telo, je pa tud groza.
Poleg tega je zanč v ZD sestra razlagala enmu dekletu, da je bolje če se še razvija (okol 15 je stara) da ne jemlje KT.
poleg tega pa so povedal v 24 urah, kako bi ginekologi načeloma mogli pripisovat KT, na podlagi krvnega testa in mal bolj natančnega pregleda, ne pa da me usak mesec upraša kok mam kil (tud na vago me ne da, če ne grem sama in če ni ornk gužve) in mi zmeri pritisk.
vsi skos težijo naj se začne jemat KT ko začneš bit spolno aktiven, ampak dejanski si počasi zastrupljaš telo s tem. In je enako kot kajenje, na dolgi rok lahko škoduje.In lahko škoduje še tvojemu otroku in sami zanositvi.
pač jst sm povedala, same probleme mam s tem, tole s temi smrtmi je bila samo pika na i.