Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

zamenjaj lokal ali diskoteko :D :D
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

ŽuŽa napisal/-a:Tko kot fantje mamo tud punce povsem različne okuse..eni bo ušeč frajerček, drugi en suhec, tretja pada na bajske, četrta ma rada dolgolasce, peta ma rada romantike...
Res ni ene formule, če si punci všeč si pač všeč. In ne se zdej obremenjevat kakšn bi mogu bit :wink: .

Točno tako. Meni so recimo všeč visoki intelektualci. Če je kurbir, odpade že v štartu, enako, če se ne zna normalno pogovarjat in me skoz gleda v joške.

Tud zate se bo ena najdla, brez skrbi.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

mogoče bi bilo tukaj tudi dobro še omenit, da niso vsi lepi/seksi fantje apriorno kurbirji. poznam kar nekaj hkrati seksi in pametnih in umirjenih in zabavnih fantov. avtor teme namreč na te talepe(velike mišičnjake) že ves čas gleda kot na kurvirje, kar pa ni res!
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

rammsteingirl napisal/-a:tudi krvna skupina je lahko pomembna :P

No, da se ne bo zdaj še zaradi tega zasekiral. :D :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Paradiž

Neprebrana objava Napisal/-a Twitch »

Slika

Zakaj me mr.Ož na kj takega spominja?!
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ker se obnaša tko k da je tak...sam verjetno ni...ker sprašuje zakaj ne maramo mirnih suhih fantov =)
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Če že koga res zanima kakšen sem naj mi pošlje zs, dal ga bom na anonimen msn in pokazal slikco pa bomo potem videli kdo je bolj temu podoben. Ko sploh ne mislite, da nisem zadovoljen z zunanjim videzom. Glede na to, da si zmišljujete kako zgledam brezveze, da vas sploh kaj poslušam.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ni šlo za to kako zgledaš, me ne zanima, jz sm ti par strani nazaj napisala svoje mnenje, odgovor na tvoje vprašanje. pač pa sem zdej sam rekla d verjetno tko ne zgledaš.ne razburjej se ker to kar naprej vsi počnejo na tem forumu...brezveze, hec je hec.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Twitch zmanjši sliko.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Mr.Ož napisal/-a:Če že koga res zanima kakšen sem naj mi pošlje zs, dal ga bom na anonimen msn in pokazal slikco pa bomo potem videli kdo je bolj temu podoben. Ko sploh ne mislite, da nisem zadovoljen z zunanjim videzom. Glede na to, da si zmišljujete kako zgledam brezveze, da vas sploh kaj poslušam.
že to skrivanje za anonimnimi msnji in kaj še vem vsem možnim, pove čisto dovolj o tebi in tvoji samozadostni lepoti :D
p.s.: mene bolj na kaj takega spominja: http://img.slate.com/media/51000/51763/P2_01.JPG :rofl:
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja86 »

Mr.Ož napisal/-a:Ja no sej. Nič bovega mi niste povedale. 90% razmišlja tako, da mora biti fant močen, pa velik pa to. Tak, da res fbistvič nič novega nise zvedo, samo to da je res tak ka sem jaz mislu. Pa dobr, varnost... sej na nek račin razumem, samo recimo moja babi bi tui ka je bla še mlada tiher rekla "prav je, da si se umaknil, brezveze da se tepeš". Sej nea rečem. Tui tepel sem se že, nimam šibkega telesa, ampak fseni mi to ni vrei, da je to tak važno.

Ja sej vem. Na koncu bom ziher eno dobu. Samo Ko bom že starejši eno, ki me bo mela, ker ji takega močnega frajrčka ni uspelo dobit.

Zdaj ko sem pa še v najlepših letih te pa nebom mel nobene ka so fsem fčeč taki močni frajrči.

No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?

Sori na začetku sm si post malo narobe prebrala in narobe odgovorila. Mislim, da je pretep samo dokazovanje nemoči. Mene odbijajo neki tipi, ko se španajo in mislijo, da so ne vem kaj? Pa da bodo rešili vse z udarci. Halo?? Neki bodoči intelektualci-če se lahko tako reče.
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

razmazena_maca napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:Če že koga res zanima kakšen sem naj mi pošlje zs, dal ga bom na anonimen msn in pokazal slikco pa bomo potem videli kdo je bolj temu podoben. Ko sploh ne mislite, da nisem zadovoljen z zunanjim videzom. Glede na to, da si zmišljujete kako zgledam brezveze, da vas sploh kaj poslušam.
že to skrivanje za anonimnimi msnji in kaj še vem vsem možnim, pove čisto dovolj o tebi in tvoji samozadostni lepoti :D
p.s.: mene bolj na kaj takega spominja: http://img.slate.com/media/51000/51763/P2_01.JPG :rofl:

Imam anonimni msn in neanonimni. Anonimnega sploh ne uporabljam, neanonimnega pa dam tudi ljudem s foruma samo samo na forumu, kjer sem nek predmet posmeha pa... :roll:

Ne vsi tisti pametni, ki mate predstave o moji lepoti kar pridite pa vam bom pokazal sliko, dajte, če se ne bojite resnice. Bomo videli :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Mr.Ož napisal/-a:Ja no sej. Nič bovega mi niste povedale. 90% razmišlja tako, da mora biti fant močen, pa velik pa to. Tak, da res fbistvič nič novega nise zvedo, samo to da je res tak ka sem jaz mislu. Pa dobr, varnost... sej na nek račin razumem, samo recimo moja babi bi tui ka je bla še mlada tiher rekla "prav je, da si se umaknil, brezveze da se tepeš". Sej nea rečem. Tui tepel sem se že, nimam šibkega telesa, ampak fseni mi to ni vrei, da je to tak važno.

Ja sej vem. Na koncu bom ziher eno dobu. Samo Ko bom že starejši eno, ki me bo mela, ker ji takega močnega frajrčka ni uspelo dobit.

Zdaj ko sem pa še v najlepših letih te pa nebom mel nobene ka so fsem fčeč taki močni frajrči.

No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?

Nehi jokat. Ze na internetu ti je ratal znervirat zenske s svojim pritozevanjem, kako bo sele v zivo. Sveta ne bos spremenu, zenskega spola tut ne. Babe se niso spremenile ze 50 tisoc let vsaj in to kaj jih privlaci pa tut ne. To da smo v 21. stol in ves tehnoloski in civilizacijski napredek ni tega prav nic spremenil. In ti pricakujes, da argumentirajo zakaj jih privlacijo mocni moski, ker se dandanes ni treba redno tepst. To je tko, kot bi od moskih zahteval da ti razlozijo zakaj majo radi joske, ceprav imamo v 21. stoletju nadomestke za materino mleko pri dojenju.

V koncni fazi imas 2 vrsti ljudi. Eni ki porabljajo cas, da pritozujejo nad svetom in druzbo, da je krivicna in eni, ki iz danih stvari in pri danih okoliscinah naredijo cimvec kar morejo. Prvi nikoli ne uspejo, drugi so pa deci.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

tud jaz si znam nastavit sliko Angeline Jolie za prikazno, veš ;) in mimogrede, samo tisti, ki ima kaj zaskrivat tako na dolgo in iroko objasnjuje kot ti.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Mr.Ož napisal/-a:Ne vsi tisti pametni, ki mate predstave o moji lepoti kar pridite pa vam bom pokazal sliko, dajte, če se ne bojite resnice. Bomo videli :D

Zakaj bi koga sploh zanimalo, kako izgledaš, saj nisi v ženitni posredovalnici!
Odgovori