Mr.Ož napisal/-a:Ja no sej. Nič bovega mi niste povedale. 90% razmišlja tako, da mora biti fant močen, pa velik pa to. Tak, da res fbistvič nič novega nise zvedo, samo to da je res tak ka sem jaz mislu. Pa dobr, varnost... sej na nek račin razumem, samo recimo moja babi bi tui ka je bla še mlada tiher rekla "prav je, da si se umaknil, brezveze da se tepeš". Sej nea rečem. Tui tepel sem se že, nimam šibkega telesa, ampak fseni mi to ni vrei, da je to tak važno.
Ja sej vem. Na koncu bom ziher eno dobu. Samo Ko bom že starejši eno, ki me bo mela, ker ji takega močnega frajrčka ni uspelo dobit.
Zdaj ko sem pa še v najlepših letih te pa nebom mel nobene ka so fsem fčeč taki močni frajrči.
No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?
Nehi jokat. Ze na internetu ti je ratal znervirat zenske s svojim pritozevanjem, kako bo sele v zivo. Sveta ne bos spremenu, zenskega spola tut ne. Babe se niso spremenile ze 50 tisoc let vsaj in to kaj jih privlaci pa tut ne. To da smo v 21. stol in ves tehnoloski in civilizacijski napredek ni tega prav nic spremenil. In ti pricakujes, da argumentirajo zakaj jih privlacijo mocni moski, ker se dandanes ni treba redno tepst. To je tko, kot bi od moskih zahteval da ti razlozijo zakaj majo radi joske, ceprav imamo v 21. stoletju nadomestke za materino mleko pri dojenju.
V koncni fazi imas 2 vrsti ljudi. Eni ki porabljajo cas, da pritozujejo nad svetom in druzbo, da je krivicna in eni, ki iz danih stvari in pri danih okoliscinah naredijo cimvec kar morejo. Prvi nikoli ne uspejo, drugi so pa deci.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.