Kakšni fantje so vam všeč?
Kakšni fantje so vam všeč?
Ja no. Zanima me .. Hm, zanima... Kaki fanti so fšeč puncam. Mislim v bistvu bolj... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj. Ker ful čudno se mi zdi.. ko romanitka temelji na nežnosti. In jaz mislim, da umirjen fant, pa če je še tak manjši pa to, da deluje bolj nežno do vas kot kakšni divjaki. Ker no ne vem... sej vemo ... definicija pravega moškega...
Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.

-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
mogoče bi ti znala odgovorit kakšna 15-letnica, ki pada na frajerčke in mačote ..
odgovor bi bil pa: 'ker je lep in sm kul če imam takega tipa, ostalo ni pomembno' nekaj takega
(zdej s tem nism mislila da ostalim ne smejo bit mačoti všeč, samo vrjetno gledate še na kaj drugega kot na moč, ane)

(zdej s tem nism mislila da ostalim ne smejo bit mačoti všeč, samo vrjetno gledate še na kaj drugega kot na moč, ane)
Let's swim to the moon .....
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz razumem kaj tip sprašuje, ampak že sama konotacija vprašanja je mimo.
Ne vem od kod predpostavka, da ženske padajo samo na mišičaste, visoke tipe. To je popolna bedarija in stereotip. Imam ogromno kolegic, ki so jim všeč taki bohemski suhceni tipčki in nikoli ne pogledajo za zdefiniranimi moškimi. Polek tega vse ostalo, da so taki moški tudi "divjaki in babjeki", si sploh ne zasluži nadaljnje diskusije. Kar se pa višine tiče pa je to zelo relativno, tudi manjši moški ima lahko zelo lepo postavo..aja in tudi vprašanje fizične moči je ZELO relativno. Meni osebno pa pač so všeč športniki, zdefinirani v nulo, ker sem tudi sama športnica in bi mi bilo skrajno bedno, če bi imela nekega umirjenega suhcenega tipčka, za katerega bi se mi zdelo, da ga lahko poškodujem, NIKAKOR pa ne za to, ker bi mislila, da lahko tak tip mimogrede koga, ki me bo ogrožal, premlati. S tem ne izključujem, da bi mi bil kakšen takšen všeč, ampak najbrž bi zelo težko našli skupne interese. Tako pač je, ni pa to mnenje splošne ženske populacije.
Ne vem od kod predpostavka, da ženske padajo samo na mišičaste, visoke tipe. To je popolna bedarija in stereotip. Imam ogromno kolegic, ki so jim všeč taki bohemski suhceni tipčki in nikoli ne pogledajo za zdefiniranimi moškimi. Polek tega vse ostalo, da so taki moški tudi "divjaki in babjeki", si sploh ne zasluži nadaljnje diskusije. Kar se pa višine tiče pa je to zelo relativno, tudi manjši moški ima lahko zelo lepo postavo..aja in tudi vprašanje fizične moči je ZELO relativno. Meni osebno pa pač so všeč športniki, zdefinirani v nulo, ker sem tudi sama športnica in bi mi bilo skrajno bedno, če bi imela nekega umirjenega suhcenega tipčka, za katerega bi se mi zdelo, da ga lahko poškodujem, NIKAKOR pa ne za to, ker bi mislila, da lahko tak tip mimogrede koga, ki me bo ogrožal, premlati. S tem ne izključujem, da bi mi bil kakšen takšen všeč, ampak najbrž bi zelo težko našli skupne interese. Tako pač je, ni pa to mnenje splošne ženske populacije.
Houd de wereld tegen
Moj trenutni fant je defenicija suhega in nežnega fanta
Ampak mi ustreza! Ker je mogoče neki suhec navzven ampak vseeno dovolj močan, da dela ogromno fizičnih stvari (je suh, ni pa švoh!), nežne imam pa tako ali tako rada že od nekdaj
Niso pa vse punce enake in enim ustrezajo takšni fanti, drugim drugačni. Ne se sekriat, boš že našel eno zase

Niso pa vse punce enake in enim ustrezajo takšni fanti, drugim drugačni. Ne se sekriat, boš že našel eno zase

A imaš tako slabe izkušnje s puncami
Kot so že prej enkatere napisale...od kje ti to, da bi samo na stereotipne tipe padale? meni recimo so všeč POPOLNOMA srugačni tipi kot moji najboljši kolegici...sicer pa...ni bog ve kako važno kako fant zgleda...mora imet neko energijo, ki te pritegne...in vsako punco pritegne kaj drugega. 

Re: Vprašanje za punce.
Mr.Ož napisal/-a: Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.
O, seveda smo živali

S tvojim razmišljanjem "punce padajo le na lokalne frajerčke" zaradi svoje nesamozavesti in obupa nad dekleti morda res ne boš dobil deklice. Neumno posplošuješ in ja... Če mene osebno vprašaš - mene odbijejo tako lokalni frajerčki, kot ljudje s takimi predpostavkami.