Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Kakšni fantje so vam všeč?

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ja no. Zanima me .. Hm, zanima... Kaki fanti so fšeč puncam. Mislim v bistvu bolj... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj. Ker ful čudno se mi zdi.. ko romanitka temelji na nežnosti. In jaz mislim, da umirjen fant, pa če je še tak manjši pa to, da deluje bolj nežno do vas kot kakšni divjaki. Ker no ne vem... sej vemo ... definicija pravega moškega... :? Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Ukvarjanje s takimi vprašanji s katerimi naj bi bolje razumeli ženske je samo zguba časa :wink:. Sej ni nič hudega, če nekaterih stvari ne vemo :D
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

the big red machine napisal/-a:Ukvarjanje s takimi vprašanji s katerimi naj bi bolje razumeli ženske je samo zguba časa :wink:. Sej ni nič hudega, če nekaterih stvari ne vemo :D

Kr neki si zdej nabiu.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Moje mnenje pač... :wink: . Vsak ma svoj okus in dela kakor mu paše, tako je tudi pri izbiri partnerja.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Sploh ne vem od kje ti ideja, da imamo rade frajerčke, umirjenih pa ne :eek:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

mogoče bi ti znala odgovorit kakšna 15-letnica, ki pada na frajerčke in mačote .. :lol: odgovor bi bil pa: 'ker je lep in sm kul če imam takega tipa, ostalo ni pomembno' nekaj takega :D

(zdej s tem nism mislila da ostalim ne smejo bit mačoti všeč, samo vrjetno gledate še na kaj drugega kot na moč, ane)
Let's swim to the moon .....
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

To sploh ni res, da padamo na "frajerčke". Teli frajerčki si ponavadi več upajo in se motajo okoli punc... :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Pomoje imamo to v genih...kaj pa vem. Pač vse si pomoje želimo, da se ob moškem počutimo varne. Pa to ne pomeni, da pol ne maramo nežnosti, to itak potrebujemo tako ali drugače.

;)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

^^
točno zato: varnost.
(in ja: stereotipno vprašanje - stereotipen odgovor.)
...just breathe...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Gospodič je seveda z Maribora - al se motim? :D

ne vem zakaj se ubadaš s takimi vprašanji, na katere ni konkretnega odgovora...tak je in konc, zakoni privlačnosti :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Sploh ni fora v tem....fora je v tem da ti more bit tip ušeč na vn in na notr.
In pač glede tistga o varnosti je pa čist res....valda ne bo nobena vzela opuška k se ne zmore potegnt za svojo punco in se pusti da ga družba vrti kot ga hoče....
Live your life like you want
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Jaz razumem kaj tip sprašuje, ampak že sama konotacija vprašanja je mimo.
Ne vem od kod predpostavka, da ženske padajo samo na mišičaste, visoke tipe. To je popolna bedarija in stereotip. Imam ogromno kolegic, ki so jim všeč taki bohemski suhceni tipčki in nikoli ne pogledajo za zdefiniranimi moškimi. Polek tega vse ostalo, da so taki moški tudi "divjaki in babjeki", si sploh ne zasluži nadaljnje diskusije. Kar se pa višine tiče pa je to zelo relativno, tudi manjši moški ima lahko zelo lepo postavo..aja in tudi vprašanje fizične moči je ZELO relativno. Meni osebno pa pač so všeč športniki, zdefinirani v nulo, ker sem tudi sama športnica in bi mi bilo skrajno bedno, če bi imela nekega umirjenega suhcenega tipčka, za katerega bi se mi zdelo, da ga lahko poškodujem, NIKAKOR pa ne za to, ker bi mislila, da lahko tak tip mimogrede koga, ki me bo ogrožal, premlati. S tem ne izključujem, da bi mi bil kakšen takšen všeč, ampak najbrž bi zelo težko našli skupne interese. Tako pač je, ni pa to mnenje splošne ženske populacije.
Houd de wereld tegen
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mravlca* »

Moj trenutni fant je defenicija suhega in nežnega fanta :lol: Ampak mi ustreza! Ker je mogoče neki suhec navzven ampak vseeno dovolj močan, da dela ogromno fizičnih stvari (je suh, ni pa švoh!), nežne imam pa tako ali tako rada že od nekdaj :)
Niso pa vse punce enake in enim ustrezajo takšni fanti, drugim drugačni. Ne se sekriat, boš že našel eno zase :!:
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

A imaš tako slabe izkušnje s puncami :? Kot so že prej enkatere napisale...od kje ti to, da bi samo na stereotipne tipe padale? meni recimo so všeč POPOLNOMA srugačni tipi kot moji najboljši kolegici...sicer pa...ni bog ve kako važno kako fant zgleda...mora imet neko energijo, ki te pritegne...in vsako punco pritegne kaj drugega. :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Mr.Ož napisal/-a: Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.

O, seveda smo živali :D - vsaj pri izbiri svojega partnerja, če gledamo s seksualnega vidika.

S tvojim razmišljanjem "punce padajo le na lokalne frajerčke" zaradi svoje nesamozavesti in obupa nad dekleti morda res ne boš dobil deklice. Neumno posplošuješ in ja... Če mene osebno vprašaš - mene odbijejo tako lokalni frajerčki, kot ljudje s takimi predpostavkami.
Odgovori