tudi moji lasje na zacetku niso bili NIC poskodovani, ko sem se barvala na blond...po dveh letih pa...ja, razcepljene konice, en las tudi na 5, 6 delov
jaz sem nazadnje,ko sem šla iz kanarčkasto rumene na belo blond dala 100€. Kar ni nič presenetljivega,saj je šlo za striženje,barvanje,blanžiranje,umivanje...in konec koncev sem bla tam 5 ur.
Načeloma pa dam okrog 50-60 € za striženje in barvanje...a jebiga,frizer je dobr.
punce... kje najdete tak drage fizerje? jaz sem se dala konkretno postričt, lase mi je opral, me postrigo za krepih 10cm in spredaj tudi, nato mi je lase posušil in majčkeno nakodral... dečko obvlada 100 na uro, in mi je računaj 15€ pa še neke malega... je res da nisem iz mb ampak iz manjšega kraja...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
živjo! pred začetkom faxa bi rada konkretno spremembo na frizuri ker me že mal živcira, pa me zanima katerega frizerja v Ljubljani svetujete (po možnosti bl center) če odštejem miča&stevota ker se mi zdita mal predraga
js ti priporočam MARKOMATJAŽ. mislm d je nekak tkole ime. je pa tm pr obsešnu...pač k maš stopničke za dol. pa maš tm takoj. u centru ane.
sam zej za ceno. js sm dala za striženje pa umivanje pa sušenje 25€.
je bla pa zravn ena k si je res čupo delala p je dala 80€. moja mami je dala za striženje umivanje barvanje 39€. pa ful ti dobr use urihtajo res...
pred ene 2 mesci sm se pobarvala na črno, zdej bi pa rada kako drugo barvo (temno rjava al pa clo kaj svetlejšega) in me zanima, če mi bo sploh kaj prijelo. črna se mi je že malo sprala, narastka imam ful, drugače imam svetlo rjave lase. kaj mi svetujete??
A pol ta Cut'n'Go sam prideš tja in počakaš, da majo cajt zate? Pa majo tko filing za strižt? Ker jaz bi šla k enmu ok frizerju in mu rekla naj me kar postriže tko k hoče, sam ne vem če mam dovolj poguma
KittyCat napisal/-a:pred ene 2 mesci sm se pobarvala na črno, zdej bi pa rada kako drugo barvo (temno rjava al pa clo kaj svetlejšega) in me zanima, če mi bo sploh kaj prijelo. črna se mi je že malo sprala, narastka imam ful, drugače imam svetlo rjave lase. kaj mi svetujete??
hvala
Ko sem se jst s črne hotla pobarvat na lešnikovo rjavo (moje naravne so pa temno rjave) mi je barva prjela samo na narastku,tm kjer je bla pe še črna gor pa skor nič,tko da sem se mogla pol še enkrat čez pobarvat na temno rjavo.Iz črne greš res zlo težko na svetlo,razen,če uporabš full peroksida,kar pa ti posledično zlo unič lase.Na tvojem mestu tega ne bi nardila.Kkšna temno rjava bi ti pa verjetno ratala,samo pejt k frizerju,ne se sama barvat.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
mene pa zanima, ce katera ve, zakaj je strizenje dalsih las drazje od strizenja krajsih. Razumem, ko gre za barvanje, saj porabis na dolgih vec barve, ampak za strizenje? Ce hoces ostrizt 5cm, je vseeno ali je to na dolgih ali kratkih...
Tiavanna napisal/-a:A pol ta Cut'n'Go sam prideš tja in počakaš, da majo cajt zate? Pa majo tko filing za strižt? Ker jaz bi šla k enmu ok frizerju in mu rekla naj me kar postriže tko k hoče, sam ne vem če mam dovolj poguma
Jst sm šla danes-prvič. Ja, samo počakaš in to je to-brez naročanja. Meni se zdi, da majo kar občutek, vsaj jst sm super zadovoljna. Prej sm bla dolgočasno rjava, zdej sm viola-rdeča in mi paše in vse, pa na moj obraz res nič ne paše.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.