Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

tudi moji lasje na zacetku niso bili NIC poskodovani, ko sem se barvala na blond...po dveh letih pa...ja, razcepljene konice, en las tudi na 5, 6 delov :<
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Meni pa je že na začetku scrlo lase, ker sm se prvič barvala s peroksidom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

jaz sem nazadnje,ko sem šla iz kanarčkasto rumene na belo blond dala 100€. Kar ni nič presenetljivega,saj je šlo za striženje,barvanje,blanžiranje,umivanje...in konec koncev sem bla tam 5 ur.

Načeloma pa dam okrog 50-60 € za striženje in barvanje...a jebiga,frizer je dobr.
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *waterlily* »

ivanag917 napisal/-a:V hotelu Lev, Christijan!

Kakšne ma pa cene?
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

punce... kje najdete tak drage fizerje? :eek: jaz sem se dala konkretno postričt, lase mi je opral, me postrigo za krepih 10cm in spredaj tudi, nato mi je lase posušil in majčkeno nakodral... dečko obvlada 100 na uro, in mi je računaj 15€ pa še neke malega... je res da nisem iz mb ampak iz manjšega kraja...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
briony
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a briony »

živjo! pred začetkom faxa bi rada konkretno spremembo na frizuri ker me že mal živcira, pa me zanima katerega frizerja v Ljubljani svetujete (po možnosti bl center) če odštejem miča&stevota ker se mi zdita mal predraga

hvala :)
Uporabniški avatar
Fashion*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fashion* »

js ti priporočam MARKOMATJAŽ. mislm d je nekak tkole ime. je pa tm pr obsešnu...pač k maš stopničke za dol. pa maš tm takoj. u centru ane.
sam zej za ceno. js sm dala za striženje pa umivanje pa sušenje 25€.
je bla pa zravn ena k si je res čupo delala p je dala 80€. moja mami je dala za striženje umivanje barvanje 39€. pa ful ti dobr use urihtajo res...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

To je zdej Cut'n'Go, omenjen na prejšni strani ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

pred ene 2 mesci sm se pobarvala na črno, zdej bi pa rada kako drugo barvo (temno rjava al pa clo kaj svetlejšega) in me zanima, če mi bo sploh kaj prijelo. črna se mi je že malo sprala, narastka imam ful, drugače imam svetlo rjave lase. kaj mi svetujete??

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

A pol ta Cut'n'Go sam prideš tja in počakaš, da majo cajt zate? :D Pa majo tko filing za strižt? Ker jaz bi šla k enmu ok frizerju in mu rekla naj me kar postriže tko k hoče, sam ne vem če mam dovolj poguma :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

hehe, pol je pa tole idealno, k kokr mam jez izkušnje sami odpuljenci notr delajo ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

KittyCat napisal/-a:pred ene 2 mesci sm se pobarvala na črno, zdej bi pa rada kako drugo barvo (temno rjava al pa clo kaj svetlejšega) in me zanima, če mi bo sploh kaj prijelo. črna se mi je že malo sprala, narastka imam ful, drugače imam svetlo rjave lase. kaj mi svetujete??

Ko sem se jst s črne hotla pobarvat na lešnikovo rjavo (moje naravne so pa temno rjave) mi je barva prjela samo na narastku,tm kjer je bla pe še črna gor pa skor nič,tko da sem se mogla pol še enkrat čez pobarvat na temno rjavo.Iz črne greš res zlo težko na svetlo,razen,če uporabš full peroksida,kar pa ti posledično zlo unič lase.Na tvojem mestu tega ne bi nardila.Kkšna temno rjava bi ti pa verjetno ratala,samo pejt k frizerju,ne se sama barvat.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

ok, pol bom pa rajš še en cajt na črni ostala :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

mene pa zanima, ce katera ve, zakaj je strizenje dalsih las drazje od strizenja krajsih. Razumem, ko gre za barvanje, saj porabis na dolgih vec barve, ampak za strizenje? Ce hoces ostrizt 5cm, je vseeno ali je to na dolgih ali kratkih...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Tiavanna napisal/-a:A pol ta Cut'n'Go sam prideš tja in počakaš, da majo cajt zate? :D Pa majo tko filing za strižt? Ker jaz bi šla k enmu ok frizerju in mu rekla naj me kar postriže tko k hoče, sam ne vem če mam dovolj poguma :D

Jst sm šla danes-prvič. Ja, samo počakaš in to je to-brez naročanja. Meni se zdi, da majo kar občutek, vsaj jst sm super zadovoljna. Prej sm bla dolgočasno rjava, zdej sm viola-rdeča in mi paše in vse, pa na moj obraz res nič ne paše.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Odgovori