Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

marypa napisal/-a:ženska, pjd z zdravimi slovenskimi fanti v vrtec. :wink: ne vem, zakaj bi srbi npr. izstopali po zunanosti.. sj niso ena x rasa :wink: Če take pišeš, bogi tvoj fant in bi se moral sramovat take punce s slikami zdravih slovenskih fantov v glavi :S :freak:

Jao. To sem omenila predvsem zato, da ja poudarim dejstvo da ce bi hodil okrog s polizano cupo in debelimi srebrnimi verizicami okrog vratu, niti jaz nebi bila z njim. To pa zato ker tak bi biu pa res cefur. Cefur je zame namrec samo in edino stanje duha ne pa dejstvo da si pripadnik dolocenega naroda. Tisti, ki pa so cefurji po stanju duha pa pac mene nikoli niso privlacili, ponavadi se tudi zelo trudijo izgovarjat trde l-je in podobno. Ker so pac na bolan nacin ponosni na svojo narodnost. To sem omenila tudi zato, ker vem da moja mama rece cefur in kar posplosi na vse pripadnike juznih narodov - in ravno to me tako zivcira. Razumes kaj hocem povedat? Ce bi ga videla in se z njim pogovarjala nebi imela popolnoma nic proti, ce pa bi ji prej povedala priimek bi ga ze vnaprej obsodila.
Prosim poskusi moj post razumeti kot post v katerem nekatere stvari namenoma poudarjam ne pa samo tako kot se tebi slisi cim boljsi komentar za ocitke. :?
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

moj dragi je srb in živi v SLO od rojstva skorej...bolš govori nš dialekt kukr jst... Kukrkoli, od vseh (slovenskih) tipov kr sm jih mela je ta 1A in ga ne zamenjam za nobenga Novaka!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Meni je pa čisto vsak posebej na svoj način lep in poseben. Mogoče me res črnci ne privlačijo, so pa nekatere njihove ženske lepe in si včasih zaželim, da bi raje bila tudi sama črnka. :) Drugače pa tudi nekateri Azijci niso slabi. :wink:

Sama pa sem se zapletla s Hrvatom. :D
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

itak je v današnji SLO brezveze iskt čistega Slovenca k ns jezlo mal...tko da kukrkol pogledaš dobiš tujca razn če maš res krompir...
jz nam glede narodnosti nč rekla d se nam opekla v prihodnosti...
itak smo pa pod kožo usi isti...razlika je sam kaj mamo u glavi...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni itak ljudje, ki se jim že na daleč po frizuri in obleki oz govorici vidi, da so iz Juga niso všeč. Pa ne za to, ker bi imela nekaj proti njim, samo tak tip človeka me enostavno ne privlači. Če se pa normalno oblači, govori in obnaša mi je pa popolno vseeno, kje se je rosil in kako se piše.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Joooj ne vem kaj nej rečem....ena prej je govorila o južnjaški veri pa krščanski veri...hahahaha res sm se nasmejala... a mogoče v Bosni pa ne obstaja krščanska vera?? Joj ene punce ste tko pametne da vm kr škoduje.
Moj dedk je iz bosne pa ma krščansko vero, tko da ni južnjaška vera samo muslimanska vera.
Js mam fanta k prihaja z muslimanske družine, sama sm iz krščanske, ful dobr nama laufa, nuben se u bistvu ne bo odpovedou svoji veri, ker naja tut rahlo boli k***c za to vero k sam mozak pere. Aja pa še nekj bi rada povedala...k je ena napisala da se ji krščanska zdi najbl normalna....men se nobena ne zdi normalna, sploh pa zato ker tele cerkvene ustanove samo folk oberejo za keš...une boge mamce poneumlja in jim jemle dnar.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Se 100% strinjam s kiny!! Cerkev in ostalo pranje možganov je en bullshit. :stupid:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

vrvica napisal/-a:Jao. To sem omenila predvsem zato, da ja poudarim dejstvo da ce bi hodil okrog s polizano cupo in debelimi srebrnimi verizicami okrog vratu, niti jaz

ok štekam.. lahko bi napisala pač normalen človek, ki se normalno obnaša in z ničemer ne izstopa.. ;) ne pa zdravf slovenski fant, navsezadnje je lahko podoben kakšnem zdravem nemške fantu itd. štekaš.. :roll:

drgač meni tudi gre čefuski stil pa tisto najbijanje glasbe res na živce. in sami sebi sramoto delajo ;) sm oni pač mislijo da so frajerji in so med sebi podobnimi-
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

marypa, vsi čefurji ne nabijao glasbe lih tko kot niso vsi Slovenci faušni in pijanci in ne zapirajo vsi Avstrijci svojih hčera v kleti etc. Štekaš?
Ti si ta vzorec čefurjev možno posplošila in ni prav da maš tok ozek pogled na svet.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kiny napisal/-a:Joooj ne vem kaj nej rečem....ena prej je govorila o južnjaški veri pa krščanski veri...hahahaha res sm se nasmejala... a mogoče v Bosni pa ne obstaja krščanska vera?? Joj ene punce ste tko pametne da vm kr škoduje.
Moj dedk je iz bosne pa ma krščansko vero, tko da ni južnjaška vera samo muslimanska vera.
Js mam fanta k prihaja z muslimanske družine, sama sm iz krščanske, ful dobr nama laufa, nuben se u bistvu ne bo odpovedou svoji veri, ker naja tut rahlo boli k***c za to vero k sam mozak pere. Aja pa še nekj bi rada povedala...k je ena napisala da se ji krščanska zdi najbl normalna....men se nobena ne zdi normalna, sploh pa zato ker tele cerkvene ustanove samo folk oberejo za keš...une boge mamce poneumlja in jim jemle dnar.

se strinjam.vere so pranje mozka in jst se na vero ne oziram, v kolikor se mene ne dotakne v smislu kakšnih prepovedi ali podobno.
najbolj zgrešena mi je itak muslimanska vera, tko da s kšnim zagrizenim muslimanskim fanatikom, zihr nebi nikoli bla, ker se ne mislm ne pokrivat ne počet ostalih stvari, ki se mi zdijo totalno nesprejemljive.
ljubezen gor ali dol, v tem primeru imam raje sebe in ljubezen do sebe mi pravi, da se na tak način ne bom ponižvala.
v kolikor je socializiran, ne zahteva od mene da uporabljam njihove običaje in must to do navade, ni panike.Lahko sva srečna za vedno.Poroka pa verjetno samo civilka. :)

drugač pa sem mela fanta muslimana in nism mela s tem nobenih problemov.sedanji dragi je pa itak čistokrvno slovensko bitje, kot jaz :)

marypa...Khm, musko tud jst nabijam pr odprtih oknih, vse od narodnih južnih, slovenskih, r&bja itd...prav tako bom nabijala v avtu..mar sem potem čefurka? :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:
kiny napisal/-a:Joooj ne vem kaj nej rečem....ena prej je govorila o južnjaški veri pa krščanski veri...hahahaha res sm se nasmejala... a mogoče v Bosni pa ne obstaja krščanska vera?? Joj ene punce ste tko pametne da vm kr škoduje.

se strinjam.vere so pranje mozka in jst se na vero ne oziram, v kolikor se mene ne dotakne v smislu kakšnih prepovedi ali podobno.
najbolj zgrešena mi je itak muslimanska vera, tko da s kšnim zagrizenim muslimanskim fanatikom, zihr nebi nikoli bla, ker se ne mislm ne pokrivat ne počet ostalih stvari, ki se mi zdijo totalno nesprejemljive.
ljubezen gor ali dol, v tem primeru imam raje sebe in ljubezen do sebe mi pravi, da se na tak način ne bom ponižvala.
v kolikor je socializiran, ne zahteva od mene da uporabljam njihove običaje in must to do navade, ni panike.Lahko sva srečna za vedno.Poroka pa verjetno samo civilka. :)

drugač pa sem mela fanta muslimana in nism mela s tem nobenih problemov.sedanji dragi je pa itak čistokrvno slovensko bitje, kot jaz :)

marypa...Khm, musko tud jst nabijam pr odprtih oknih, vse od narodnih južnih, slovenskih, r&bja itd...prav tako bom nabijala v avtu..mar sem potem čefurka? :D

Se strinjam.Tut js se nebi pokrivala ker pol bi bla v to prisiljena,pa tut pr mojmu fantu se nobena njihova sorodnica ne. Ker pač niso navem kakšni muslimani, pač to je tko njihova vera, k so jo mel njihovi predniki, oni pa žvijo čist normaln lajf, brez pokrivanja p tega.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

marypa napisal/-a:[quote="vrvica"

drgač meni tudi gre čefuski stil pa tisto najbijanje glasbe res na živce. in sami sebi sramoto delajo ;) sm oni pač mislijo da so frajerji in so med sebi podobnimi-

Zakaj pa si sramoto delajo oziroma zase bom kr rekla delamo?
Če si kdo zdj sramoto dela si to ti k take bolane izjave pišeš.
A ti pa nikol ne nabiješ na glas tiste glasbe ki ti je všeč? :!: :?: :!: :?:
Zgleda svojo glasbo vedno poslušaš na slušalke, da te ne bo kdo slišou, ker ti si pač tok kulturna da se ne sramotiš pa nabijaš muzko ane?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ce imam proti komu kaj, so to nekateri slovenci, ki vse tako imenovane "cefurje" mecejo v isti kos in jim zaradi tega ne dajo priloznosti (pac na razlicnih mestih)
sama sem pravoslavne vere in sem ponosna na svojo vero, kulturo, na drzavo, iz katere prihaja moja drzina...
govorim zelo lepo slovensko, oblacim se normalno, vse ok....
pa me kljub temu nekateri (oprostite izrazu) zabiti slovenci ne vzamejo v sluzbo zaradi mojega izvora...kako lepo, res...toliko o tem, kdo je proti komu..
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

missy* napisal/-a:ce imam proti komu kaj, so to nekateri slovenci, ki vse tako imenovane "cefurje" mecejo v isti kos in jim zaradi tega ne dajo priloznosti (pac na razlicnih mestih)
sama sem pravoslavne vere in sem ponosna na svojo vero, kulturo, na drzavo, iz katere prihaja moja drzina...
govorim zelo lepo slovensko, oblacim se normalno, vse ok....
pa me kljub temu nekateri (oprostite izrazu) zabiti slovenci ne vzamejo v sluzbo zaradi mojega izvora...kako lepo, res...toliko o tem, kdo je proti komu..

Te čist zastopm. Mojmu tipu k je šel enkrt domov in je šel tm mim ene hiše pred katero je bla ena babica (slovenka) in je rekla svojmu psu: "djga djga bosanca, zagrab tega bosanca"...
mislm žalost.....
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

kiny napisal/-a:Zakaj pa si sramoto delajo oziroma zase bom kr rekla delamo?
Če si kdo zdj sramoto dela si to ti k take bolane izjave pišeš.
A ti pa nikol ne nabiješ na glas tiste glasbe ki ti je všeč? :!: :?: :!: :?:
Zgleda svojo glasbo vedno poslušaš na slušalke, da te ne bo kdo slišou, ker ti si pač tok kulturna da se ne sramotiš pa nabijaš muzko ane?

Vidi se, da nimaš pojma;)
Valjda da vem;)

Oni zanalašč navijajo glasbo, da "se cuje" srbska al pa nevemkera muska izvajalcev iz BIH-a. Da se ve, da so tuki tudi Srbi pa Bošnjaki nevem.. vgl. za Srbe vem. Moja brat se oblač in in vede kot čefur, torej verjetno vem, kaj misliš ;) njegov frend je isti, samo, da si upa nabivat glasbo samo npr. sredi Ljubljane in se reži kot zmešan zraven.

Torej oni jo nabijajo iz drugih razlogov kot jo npr. jaz in ne, v avtu ne nabijam glasbe;)
Na splošno- ponavad radi nabijajo glasbo ''čefurji'';) Torej je večji procent tistih, ki nabijajo glasbo med njimi kot pa med ostalimi ljudmi, štekaš..

Čefur pa je drgač nekaj drugega;) In čefur je lahko tudi Slovenec, ni povezano z nacionalnostjo, tko da zaplankan narod, bodte naprej zaplankan;)

Nekateri npr. Srbi (tisti, ki so del čefurjade, pa nimajo pojma o ''svoji državi drgač) s tem izzivajo, vejo to.. ne rečem, da bi glasbo navijali tudi v neki divjini, ker bi jim bila všeč. Posredi je ponavadi še kaj;) V Srbiji ne nabijajo glasbe (narodnjake) na cestah, če je to sploh kj povezan;) oz. tuki jo v Ljubljani zvečer na vsakem koraku. Radi se še stepejo zraven, ker jim edn s ceste reče čefur.. nevem.

tko da ne ti men, da nimam pojma, ker mam enga doma, k skoz tuli Srbija, pa zastave kupuje, ne zna pa niti srbsko govort. :lol:
Zadnjič spremenil marypa, dne 10. Sep. 2008 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori