marypa napisal/-a:ženska, pjd z zdravimi slovenskimi fanti v vrtec.ne vem, zakaj bi srbi npr. izstopali po zunanosti.. sj niso ena x rasa
Če take pišeš, bogi tvoj fant in bi se moral sramovat take punce s slikami zdravih slovenskih fantov v glavi :S
![]()
Jao. To sem omenila predvsem zato, da ja poudarim dejstvo da ce bi hodil okrog s polizano cupo in debelimi srebrnimi verizicami okrog vratu, niti jaz nebi bila z njim. To pa zato ker tak bi biu pa res cefur. Cefur je zame namrec samo in edino stanje duha ne pa dejstvo da si pripadnik dolocenega naroda. Tisti, ki pa so cefurji po stanju duha pa pac mene nikoli niso privlacili, ponavadi se tudi zelo trudijo izgovarjat trde l-je in podobno. Ker so pac na bolan nacin ponosni na svojo narodnost. To sem omenila tudi zato, ker vem da moja mama rece cefur in kar posplosi na vse pripadnike juznih narodov - in ravno to me tako zivcira. Razumes kaj hocem povedat? Ce bi ga videla in se z njim pogovarjala nebi imela popolnoma nic proti, ce pa bi ji prej povedala priimek bi ga ze vnaprej obsodila.
Prosim poskusi moj post razumeti kot post v katerem nekatere stvari namenoma poudarjam ne pa samo tako kot se tebi slisi cim boljsi komentar za ocitke.