Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja kukr jez vem, je po novm na 3 leta pregled, razn če je kej narobe, pol te morjo itak prej uzet.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

A ni splošno znano, da je veliko žensk bolj potrebnih med menstruacijo? S tabletkami ali brez.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Sam takrt moj noče dat :D :lol:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Po moje pa je malo tudi v glavi - punca je že zapsihirana od jemanja kt, ker takrat ne čuti želje po seksu, potem pa imaš pavzo, pa se malce sprostiš in je želja večja. Lahko je čisti učinek pričakovanja ...

Sicer pa naj bi bilo v teoriji tako, da je raven hormonov ob jemanju kt konstantna, ampak to po moje ni res, ker je tudi pms med jemanjem kt opazen, pa naj ne bi bil.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

moi T napisal/-a:Hehe :lach:, jez je tudi ne spijem z vodo. Je ful majhna in jo tkoj požerm :).

jz isto ..k se mi sploh neda it še po vodo heh
sm že mislna da sm edina:)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Pa drugače, se kej drugače počutiš odkar si nehala, so kake spremembe? se ti da bolj seksat?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

eh meni pa se zmeraj enako sexa, s tabletkami ali brez...tudi PMSja nikoli ni bilo...
Gost

missy* napisal/-a:eh meni pa se zmeraj enako sexa, s tabletkami ali brez...tudi PMSja nikoli ni bilo...

Srečnica :D

delusional, komu je bilo namenjeno vprašanje?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

za Kiko, al pa za kšno drugo....

jst sm opazla, da me najbolj goni ko tam nekje po 7. oz. 10 tableti, pa do menstre. najmanj pa takoj po njej.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

maš odgovor v temi o prenehanju s kt :)
punca20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punca20 »

zdravo!
zanima me, če je lahko kaj narobe, če sedaj po dobrih dveh letih preneham jesti tablete? jemljem diane 35... ali bi se o tem morala pomeniti z ginekologom?
lp
Gost

punca20 napisal/-a:zdravo!
zanima me, če je lahko kaj narobe, če sedaj po dobrih dveh letih preneham jesti tablete? jemljem diane 35... ali bi se o tem morala pomeniti z ginekologom?
lp

Kaj bi bilo narobe razen tega, da moraš potem uporabljati drugo zaščito, če ne želiš biti noseča? :?

Če misliš, da lahko obstajajo morebitne težave, potem se o tem lahko pogovoriš s svojim ginekologom, načeloma pa ti on ne bo povedal nič novega, če je tvoj razlog jemanja zaščita pred nosečnostjo in ne npr. boj proti aknam, poraščenosti ipd. Jemanje ali ne, je povsem tvoja odločitev.
punca20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punca20 »

zanima me pa še nekaj, glede vaših mnenj, vam je bolje s kondomom ali bi raje jemale tabletke? mene sedaj to malo muči:)pa se opravičujem, ker to sprašujem:D
Gost

Večini je verjetno bolje samo s kt in brez kondoma, tako da ne vem, kaj točno si mislila s tem vprašanjem. Če imaš težave zaradi jemanja kt, pa je kondom vredu alternativa.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jutr nej bi uzela 5. tabletko, v nedeljo sm mela spolni odnos. Je kej možnosti da zanosim če ju3 te tabletke ne uzamem in neham za neki časa?
Zaklenjeno