Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Po moje pa je malo tudi v glavi - punca je že zapsihirana od jemanja kt, ker takrat ne čuti želje po seksu, potem pa imaš pavzo, pa se malce sprostiš in je želja večja. Lahko je čisti učinek pričakovanja ...
Sicer pa naj bi bilo v teoriji tako, da je raven hormonov ob jemanju kt konstantna, ampak to po moje ni res, ker je tudi pms med jemanjem kt opazen, pa naj ne bi bil.
Sicer pa naj bi bilo v teoriji tako, da je raven hormonov ob jemanju kt konstantna, ampak to po moje ni res, ker je tudi pms med jemanjem kt opazen, pa naj ne bi bil.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
punca20 napisal/-a:zdravo!
zanima me, če je lahko kaj narobe, če sedaj po dobrih dveh letih preneham jesti tablete? jemljem diane 35... ali bi se o tem morala pomeniti z ginekologom?
lp
Kaj bi bilo narobe razen tega, da moraš potem uporabljati drugo zaščito, če ne želiš biti noseča?

Če misliš, da lahko obstajajo morebitne težave, potem se o tem lahko pogovoriš s svojim ginekologom, načeloma pa ti on ne bo povedal nič novega, če je tvoj razlog jemanja zaščita pred nosečnostjo in ne npr. boj proti aknam, poraščenosti ipd. Jemanje ali ne, je povsem tvoja odločitev.