jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:ah, v tem primeru bi stisnla zobe in pobrala kufre, pa naj majo svojo streho.če me imajo kot svojo hčer pod svojo streho, to še ne pomeni, da lahko ordinirajo s kom si bom delila partnerstvo.
Mja, tale streha je čisto precenjena![]()
In sploh je smešno, kako se stvari v življenju obračajo. Isti starši, ki terorizirajo svoje otroke in jim poskušajo regulirat življenje, bodo čez 30-40 let obupno potrebovali pomoč svojih potomcev.
vsaj ena ki je enakega mnenja, da ni treba skos govna žret (eni ga dobesedno žrejo) zato da lahko živijo !doma!
in ja dejansko je res.danes ona tebe za*ebava v glavo, čez par let bo po kolenih prosila za pomoč.
jst nevem, lahko mi rečete, da sem nevem kaj, ampak starš tako ne more delat z otrokom, ne more regulirat njegovga življenja, enostavno ne!splooh pa ne z raznimi neumnimi izsiljevanji,češ, pod mojo streho si delala boš to kar ti bomo rekli.ma ja, sigurno ja!
GoldenEye...to je pač tvoj problem.če tvoji lajajo čez tvojga fanta, ne vidim razloga zakaj nebi ti lajala nazaj.kšn se bo zihr oglasil, da je starše treba spoštovat, ampak zakaj bi nekoga spoštovala ki ne spoštuje mene?Ja res je, nam dajejo streho nad glavo, hrano, toploto pozimi...Ampak v primerjavi z kljubeznijo in s spoštovanjem, so materialne stvari nula.